Αρχική σελίδα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ \ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Φάνης Σιτές:Με τον Τατούλη θέλουμε μια Πελοπόννησο πρότυπο στον πολιτισμό και τον αθλητισμό

Φάνης Σιτές:Με τον Τατούλη θέλουμε μια Πελοπόννησο πρότυπο στον πολιτισμό και τον αθλητισμό

από Korinthiatv

Όπως έχει αναφέρει ξανά το KorinthiaTV  γνωστός τοις πάσι είναι ο Λουτρακιώτης Φάνης Σιτές, ο οποίος μέσα από την ενεργό κοινωνική του δράση, πολλές φορές έχει παρέμβει για θέματα που μας απασχολούν την τοπικη κοινωνία.

Με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, επί σειρά ετών μέλος ,διαφόρων,συλλόγων, θέλει μια Πελοπόννησο πολιτιστική και αθλητική που θα αποτελεί πρότυπο!Γι’αυτο και κατεβαίνει με τον Πέτρο Τατούλη.
Η μακροχρόνια ενασχόλησή μου με τον Αθλητισμό,τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο,αλλά και η συμμετοχή μου τα τελευταία 15 χρόνια σε Διοικητικό Συμβούλιο πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής μας,με κάνει να γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπάρχουν στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό.
Η “Νέα Πελοπόννησος” με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη έχει σχέδιο για την επόμενη 5ετία,γιατί για εμάς ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός της Κορινθίας δεν είναι απλά ένα κομμάτι στην γωνία της Πελοποννήσου,αλλά είναι κυρίαρχο μέλημά μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε,ζητώ την στήριξή σας.
Γιατί έχω την βούληση αλλά και την δύναμη να κάνουμε όλοι μαζί την Πολιτιστική και Αθλητική Πελοπόννησο πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΙΤΕΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ
ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.