Αρχική σελίδα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ \ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αποφάσεις για σειρά σημαντικών έργων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών έργων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αντιπλημμυρικα και Ισθμος τα βασικοτερα...

από Korinthiatv

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών έργων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου.

Ενέκρινε ακόμα το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης στην ανοιχτή διαδικασία για την υλοποίηση του με προϋπολογισμό 890.000 ευρώ έργου συντήρησης, ανακατασκευής και αποκατάστασης των αντιπλημμυρικών υποδομών της εθνικής οδού Ισθμού – Επιδαύρου και άλλων οδικών αξόνων στις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Κορινθίας.

Εξ άλλου, ενέκρινε την διενέργεια δημοπράτησης για την κατασκευή περίφραξης στην περιοχή της διώρυγας, στον Ισθμό της Κορίνθου, για την ενίσχυση της ασφάλειας και την αποτροπή προσέγγισης στην εν λόγω περιοχή, έργο προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.

Τέλος, από την Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε η δεύτερη τροποποίηση στην κατανομή πιστώσεων που προορίζονται για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως εξής:

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.