Αρχική σελίδα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ \ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Φάνης Σιτές υποψήφιος στην Π.Ε.Κορινθίας με τον Πέτρο Τατούλη

Ο Φάνης Σιτές υποψήφιος στην Π.Ε.Κορινθίας με τον Πέτρο Τατούλη

από Korinthiatv

Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη είναι ο Λουτρακιώτης Φάνης Σιτές.Γνωστός για την πολιτική,αθλητική και κοινωνική του δράση.

Ο κος Σιτές είναι γέννημα θρέμα της περιοχής,έχει θέσει τον εαυτό του αρκετές φορές στην κρίση των δημοτών,ενώ είναι και ενεργό μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ο ΙΒΥΚΟΣ.Επισης έχει συμμετάσχει στις εκλογές της ΕΠΣ.

Ο Φάνης Σιτές δηλώνει για την υποψήφιότητά του:

«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Πέτρου Τατούλη να προχωρήσω μαζί του σε μία αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη πορεία που θα αντιμετωπίσει τα συμφέροντα και τις παθογένειες στην Πελοπόννησο και θα δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου», θέλω και να αναδείξω το ότι στην αυτοδιοίκηση μπορούμε και πρέπει να μην θέτουμε κομματικά «τείχη», αλλά να αξιολογούμε προοδευτικές, πολιτικές προτάσεις και πολιτικούς με προσφορά, γνώση και πρόγραμμα με ξεκάθαρους στόχους για τον τόπο μας.

Μπαίνω με δυναμισμό σε αυτόν τον αγώνα και πίστη ότι θα νικήσουμε για να μπορέσουμε να λύσουμε τα σύγχρονα προβλήματα και να απαντήσουμε στις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας. Να δημιουργήσουμε μία ισχυρή Κορινθία, σε μία νέα, ισχυρή Πελοπόννησο».

Δήλωση Πέτρου Τατούλη για το Φάνη Σιτέ:

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» το δραστήριο ενεργό πολίτη Θεοφάνη Σιτέ στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας. Με την ένταξη του Θεοφάνη στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Θεοφάνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας, όπου και δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ασχολείται ενεργά με τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού επί σειρά ετών. Είναι Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΕΠΣ Κορινθίας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών Περαχωριτών ο ΙΒΥΚΟΣ, συμμετέχοντας με σθένος στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής του.

Είναι πιστοποιημένος συντονιστής αγώνων ποδοσφαίρου της Superleague 2. Έχει διατελέσει μέλος της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.