Αρχική σελίδα LIFE & STYLE \ MEDIA Ο Νίκος Μπάρτζης κατεβαίνει υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές

Ο Νίκος Μπάρτζης κατεβαίνει υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές

από Korinthiatv

Υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές Εκλογές θα είναι ο πρώην παίκτης του  Survivor Νίκος Μπάρτζης. 

Ο φιναλίστ του Survivor all star που έφτασε μέχρι τον τελικό, θα είναι υποψήφιος στο πλευρό του Θανάση Μανάβη στον Δήμο Βέλου-Βόχας, όπως έγινε γνωστό σε επίσημη δήλωσή του.

Η δήλωσή του κοινοποιήθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο στο Instagram και σε αυτήν αναφέρει τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά.

Η δήλωση του Νίκου Μπάρτζη

“Όσο μακριά και αν φτάσεις, όσο ψηλά και αν ανεβείς πάντα αυτό που θα σε κρατά στα εύκολα και στα δύσκολα είναι οι ρίζες σου, ο τόπος σου και οι δικοί σου άνθρωποι.

Η στήριξη που έλαβα στο SURVIVOR είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να εμπλακώ στις δημοτικές εκλογές. Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου για να ανταποδώσω την αγάπη που δέχτηκα.

Ο Θανάσης Μανάβης είναι παλιός και καλός μου φίλος, αυτοδημιούργητος και αγωνίστηκε και αυτός όπως και εγώ να φτάσει μέχρι εδώ. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και για το λόγο αυτό αποφάσισα να κάνω τα πρώτα βήματα μαζί του, στην νέα αυτή πρόκληση,στο δήμο Βέλου-Βόχας, γιατί πιστεύω απόλυτα ότι θα δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Ζευγολατιό, το Βέλο, το Βραχάτι και σε όλα τα χωριά μας.

Μαζί με τον Θανάση κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, για μία ζωή όμορφη για τους νέους που πρέπει να μείνουν στον τόπο τους και να έχουν ευκαιρίες να πετύχουν τους στόχους τους.

Το αληθινό έπαθλο θα είναι να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μπορούμε να το πετύχουμε”.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.