Αρχική σελίδα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ \ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παπανδρεου!Αυτος που διεσπασε το ΠΑΣΟΚ θελει να γινει παλι αρχηγος…

Παπανδρεου!Αυτος που διεσπασε το ΠΑΣΟΚ θελει να γινει παλι αρχηγος…

Αντι να αφησει χωρο για νεους ανθρωπους...

από Korinthiatv

ΚΑΙ ΟΜΩΣ… Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ 70 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ!ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ…

 

Βέβαια πρέπει να δώσει απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα…

Για το πώς χειρίστηκε τη χρεοκοπία της χώρας, γιατί έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ, γιατί έφυγε κακήν κακώς από την πρωθυπουργία, γιατί καταχρέωσε το ΠΑΣΟΚ και μετά το διέσπασε κιόλας και μία σειρά από άλλα θέματα τέτοιους είδους. Κυρίως οφείλει να απαντήσει εάν θέλει την ηγεσία για να νιώσει δικαιωμένος για το παρελθόν – μεγάλος κίνδυνος αυτός και μοιραίο λάθος κάνουν όσοι σκέφτονται έτσι – ή έχει να πει κάτι ουσιαστικό για το μέλλον.

Εάν μπορεί να κρατήσει ενωμένο ένα κόμμα, όταν ο ίδιος, πολύ πριν διασπάσει το ΠΑΣΟΚ, διέγραψε τον Σημίτη, απείλησε με διαγραφή τον Βενιζέλο και γενικά προτίμησε να κυβερνήσει με μία στενή και αμφιλεγόμενη προσωπική του ομάδα, αγνοώντας ικανά στελέχη της παράταξης.

Και βέβαια τον κυνηγάει η αποτυχία του ΚΙΔΗΣΟ!..

Με τέτοιο αρνητικό παρελθόν,και πλέον,στα 70 σου χρόνια που θέλεις να πας ρε Γιώργο?

 

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου:

«Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή για τους πολίτες, για τη χώρα. Γι’ αυτό η Δημοκρατική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη, να συμπορευθεί με τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξή μας μεγάλη και ισχυρή· πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων, καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.

Καλώ όλους, όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτή τη διαδικασία σε μια γιορτή, σε μια γιορτή δημοκρατίας, γιορτή συμμετοχής.

Για την απόφασή μου έχω ενημερώσει την πρόεδρό μας τη Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή.»

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.