Αρχική σελίδα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ \ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεργασίες και Ενέργειες Προβολής της Π.Ε. Κορινθίας μέσα απο τις επαφές της Αθηνάς Κόρκα

Συνεργασίες και Ενέργειες Προβολής της Π.Ε. Κορινθίας μέσα απο τις επαφές της Αθηνάς Κόρκα

Ο Δημαρχος Κορινθιων Βασιλης Νανοπουλος & ο L.T.O. στην Αντιπεριφερεια

από Korinthiatv

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφερειάρχης κα. Αθηνά Κόρκα, στα πλαίσια συνεργασίας και συντονισμού με τοπικές αρχές και οργανισμούς δέχτηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το ΔΣ του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου (LTO).
Ο αποδοτικός σχεδιασμός, η αναπτυξιακή πορεία της Π.Ε. Κορινθίας και η υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών προώθησης του τουρισμού ήταν κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν. Πιο ειδικά, με τον κ. Νανόπουλο διερευνήθηκαν θέμα που σχετίζονται άμεσα με τον Δήμο Κορινθίων. Με τον LTOαναπτύχθηκαν θέματα και προτάσεις για την προβολή του πολιτισμού, του τουρισμού και της τοπικής γαστρονομίας.

Οι συναντήσεις έρχονται να προστεθούν σε ένα γενικότερο πλάνο συνεργασίας και συντονισμού που αναπτύσσει η Π.Ε. Κορινθίας με απώτερο στόχο την αναπτυξιακή πορεία της Κορινθίας.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.