Αρχική σελίδα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ \ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξυλόκαστρο\Καταστήματα εστίασης καλούνται να ξηλώσουν κατασκευές!

Ξυλόκαστρο\Καταστήματα εστίασης καλούνται να ξηλώσουν κατασκευές!

Αυτό αναφέρει,με γραπτή του δήλωση,ο Σπ.Καραβάς

από Korinthiatv

Γράφει ο Σπύρος Καραβάς,Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στα Social media

”Το τελευταίο διάστημα συγκεκριμένα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πόλης μας καλούνται να ξηλώσουν κατασκευές που έχουν αναπτύξει επί κοινοχρήστων χώρων. Και αν για την παραλία υπεύθυνη παρουσιάζεται η κτηματική υπηρεσία του δημοσίου, για τα νότια πεζοδρόμια της παραλιακής μπροστά από τα καταστήματα υπεύθυνος είναι ο δήμος και η δημοτική αρχή.Και εδώ ξεκινάει ο παραλογισμός….
Που ήταν η δημοτική αρχή όταν οι καταστηματάρχες τοποθέτησαν τζάμια και τέντες;
Δεν έγιναν όλα αυτά με την έγκρισή της;


Και αν δεν τα ενέκρινε,γιατί δεν ζήτησε επιτόπου τότε που τα τοποθετούσαν να τα ξηλώσουν;Εδώ και καιρό έχουμε ενημερωθεί από τον δήμαρχο ότι θα καλέσει τους επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων να συζητήσουμε τον κανονισμό κοινοχρήστων και την αλλαγή του. Όπως με την επιτροπή του οδοφωτισμού και τόσες και τόσες επιτροπές που καλούμαστε να συμμετάσχουμε και ποτέ δεν συνεδριάζουν, ακόμα περιμένουμε…
Κι αν η δική μας αναμονή είναι ακόμα ένας εμπαιγμός της αντιπολίτευσης, στους καταστηματάρχες της πόλης μας κοστίζει σε χρήμα που πέταξαν ράβοντας και ξηλώνοντας, αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι και πελάτες που τόσο έχουμε ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές.Τώρα τελευταία ακούμε και αστείες διαρροές και φήμες ότι η δημοτική αρχή είναι έτοιμη και εμείς δεν ψηφίζουμε, ότι μας καλούν και δεν πάμε, ότι όλα αυτά είναι καταγγελίες ανώνυμων αλλά ισχυρών….
Πράγματι στην μαύρη προπαγάνδα και στην λάσπη είναι αποδεδειγμένα καλή η δημοτική αρχή από εποχής προεκλογικής περιόδου και καθόλη τη διάρκεια της θητείας της.Κύριοι της δημοτικής αρχήςΟι κοινόχρηστοι χώροι είναι ευθύνη μας ως δημοτικό συμβούλιο και κυρίως ευθύνη σας ως δημοτική αρχή.Άπαξ και επιτρέψατε να τοποθετηθούν τζάμια και κατασκευές στήριξης και μέχρι να τροποποιηθεί ο κανονισμός κοινοχρήστων, επιτρέψτε σε όσα καταστήματα ξήλωσαν να τα ξαναβάλουν και σε όσα δεν ξήλωσαν αλλά τους λέτε να ξηλώσουν να τα αφήσουν όπως είναι!
Θέλουν να δουλέψουν και δεν ενοχλούν 5-6 καταστήματα τη λειτουργία και την εικόνα της πόλης μας.
Μετά το καλοκαίρι τροποποιούμε τον κανονισμό σε συννενόηση με τους καταστηματάρχες και την τοπική κοινωνία και παίρνουμε αποφάσεις που θα γίνουν από όλους σεβαστές.Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας.
Σταματήστε τη λάσπη και την φημολογία.
Επιτρέψτε στην πόλη να βρει τους ρυθμούς της και στα καταστήματα να ζωντανέψουν και να λειτουργήσουν με τις κατασκευές που ο κόσμος αγκάλιασε γεμίζοντας τες”.

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.