Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νανόπουλος:Ισχυρά ψηφοδέλτια σε όλες τις κοινότητες του δήμου Κορινθίων

Νανόπουλος:Ισχυρά ψηφοδέλτια σε όλες τις κοινότητες του δήμου Κορινθίων

από Korinthiatv

Ισχυρά ψηφοδέλτια σε όλες τις κοινότητες του δήμου Κορινθίων καταρτίζει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ τηρώντας πιστά την δέσμευση της προς τους Κορίνθιους, για έναν «δήμο για όλους». «Φροντίζουμε όλες οι κοινότητες να έχουν  την εκπροσώπηση που πρέπει στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ . Εντάσσοντας συμπολίτες με βαθιά γνώση των αναγκών, των προτεραιοτήτων και των προοπτικών κάθε περιοχής, κατορθώνουμε να γνωρίζουμε άριστα και ως εκ τούτου να σχεδιάζουμε στοχευμένα! Τους ευχαριστώ όλους και τους καλωσορίζω’ δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Στεργιόπουλος Φίλιππας
Γεννηθείς το 1976, ο Φίλιππας διαμένει μόνιμα μετην σύζυγό του Αικατερίνη Καρούσου και τις δυοκόρες τους Ασπασία και Μελίνα, στο Περιγιάλι. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής ΕπαγγελματικήςΣχολής Κορίνθου με την ειδικότητα του Μηχανικού Αυτοκινήτων – μοτοσικλετώνΤοδιάστημα 1999-2005 εργάστηκε στην Αθήνα ωςμηχανικός και παράλληλα φοίτησε στο ΔημόσιοΙΕΚ Περιστερίου στην ειδικότητα μηχανικού μοτοσικλετώνΠαράλληλα, το διάστημα 2002-2005 παρακολούθησε σεμινάρια μηχανικού στηνHONDA SARAKAKIS ΑΒΕΕΤον Σεπτέμβριοτου 2005 άνοιξε την δική του επιχείρησησυνεργείο μοτοσικλετών στο Περιγιάλι, επιχείρησηπου διατηρεί έως και σήμερα.
Αγαπά τα μηχανοκίνητα σπορδιατηρούσε τα έτη2000-2020 στο Περιγιάλι ερασιτεχνική πίστα ΜΟΤΟΚΡΟΣ

Παρασκευή – Βούλα Σπηλιάδη
Η Βούλα είναι κάτοικος Ντράσας , έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών . Είναι η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου προστασίας του περιβάλλοντος και εξωραϊσμού ΝτράσαςΓαλατακίου με σημαντική δραστηριότητα στοντόπο κατοικίας της .

Γκιώνη Δήμητρα

Η Δήμητρα είναι μια ακόμη νέα υποψηφιότητα στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝΕίναι ιδιωτική υπάλληλοςκάτοικος Αγγελοκάστρου και ενεργό μέλος της κοινωνίας του Αγγελοκάστρου. Δήμητρα σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μπαλάφας Δημήτριος
Ο Δημήτρης είναι παντρεμένος με την Γεωργία Παπαντωνίου, έχει ένα παιδί και διαμένει στοΣτεφάνι. Ασχολείται με τον αγροτικό τομέα, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και επιθυμεί να φανεί χρήσιμος και αποτελεσματικός στον τόποτου. Με ιδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουμε στονσυνδυασμό μας

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.