Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής IPSC 2023 στην Κόρινθο

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής IPSC 2023 στην Κόρινθο

από Korinthiatv
Ένα σημαντικό,αθλητικό γεγονός!Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος \ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής στο ΠΒ 698 ΑΒΠ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής IPSC όπλων χειρός, διεξάγεται στην Κόρινθο από 18 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου.

Λειτουργικότητα και Άνεση

Το σκοπευτήριο της Κορίνθου ανακαινίστηκε πλήρως ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει μια τέτοιου μεγέθους και εμβέλειας Διεθνή Διοργάνωση. Η εγκατάσταση που εδράζεται στο πεδίο βολής 698 ΑΠΒ στις παρυφές της πόλης, περιλαμβάνει τα είκοσι τέσσερα (24) στάδια αγωνιστικού ενδιαφέροντος καθώς και όλες τις βοηθητικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άρτιους αγώνες.

Οι Αγώνες

Τη διεξαγωγή των Αγώνων έχει αναλάβει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και σ΄ αυτούς περιλαμβάνονται ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα με όπλα χειρός κεντρικής πυροδότησης στις κατηγορίες Production, Production Optics, Standard, Classic, Open και Revolver.

Πρόκειται για αγώνες ανοιχτούς διεθνώς (open). Ο χαρακτήρας αυτός ξεπερνάει τα όρια της Ευρώπης και παρότι πρόκειται για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και σε αθλητές από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας (IPSC).

Οι συμμετοχές ανέρχονται σε χίλιους εξακόσιους (1600) αθλητές από εξήντα μια (61) χώρες του κόσμου.

Το  κοινό έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά τους καλύτερους σκοπευτές της Ευρώπης να αγωνίζονται στο Σκοπευτήριο Κορίνθου από 18 έως 22 /09  και 25 έως 30/9 (08:00 πμ– 18:00 μμ ). Οι επισκέπτες θεατές κατά την παραμονή τους στο σκοπευτήριο είναι απαραίτητο να φέρουν γυαλιά και ωτοασπίδες

Το αθλητικό αυτό γεγονός τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με πολύτιμους αρωγούς  και υποστηρικτές  την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους Δήμους Κορινθίων και Λουτρακίου  – Περαχώρας  – Αγίων Θεοδώρων.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.