Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η 41η Σύσκεψη συνεργασίας διυλιστηρίων που διοργάνωσε το διυλιστήριο της Motor Oil

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η 41η Σύσκεψη συνεργασίας διυλιστηρίων που διοργάνωσε το διυλιστήριο της Motor Oil

από Korinthiatv

Το διυλιστήριο της Motor Oil διοργάνωσε στο Λουτράκι τη 41η Σύσκεψη Συνεργασίας Διυλιστηρίων, που διεξήχθη στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2023,  με τις εργασίες να ολοκληρώνονται με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή.

Συγκεκριμένα, η σύσκεψη εστίασε σε ζητήματα υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντος και κατά τις εργασίες των δύο ημερών οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές και να θέσουν ερωτήματα στους εισηγητές με τα συμπεράσματα να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των αρμόδιων Υπουργείων και θεσμικών φορέων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, στελέχη των διυλιστηρίων και ενεργειακών ομίλων της χώρας, μέλη της επιστημονικής κοινότητας, ενώ συμμετείχαν και ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης καθώς και ο νέος Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης.

Ο Γενικός Διευθυντής του Διυλιστηρίου, κ. Μιχάλης Στειακάκης, δήλωσε σχετικά: «Τα ζητήματα της διασφάλισης της υγείας, της ενίσχυσης της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος αποτελούν διαχρονικές προτεραιότητες για εμάς, και οι εργασίες της 41ης Σύσκεψης Συνεργασίας των Διυλιστηρίων ανέδειξαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε αυτά τα θέματα».

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.