Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 1η Παν-Πελοποννησιακή Συνέλευση ΕΣΑΜΕΑ στο Λουτράκι

1η Παν-Πελοποννησιακή Συνέλευση ΕΣΑΜΕΑ στο Λουτράκι

από Korinthiatv

Στην 1Η Παν – Πελοποννησιακή Συνέλευση, που θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της Πράξης  «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ από τον Μάιο του 2021, καθώς και το σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων για μία Πελοπόννησο δικαιωματική και συμπεριληπτική,  θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Η 1η Παν – Πελοποννησιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 10.00 με 15.00, στην «Αίθουσα Συνεδριάσεων» του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου, στο Λουτράκι (0,5 χλμ. Εθνικής Οδού Ισθμού – Λουτρακίου, Λουτράκι, Τ.Κ. 203 00). Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης οι:

  • κ.κ. Διονύσιος, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και ΠολυφέγγουςΠαναγιώτης Νίκας, Περιφερειάρχης ΠελοποννήσουΓεώργιος Γκιώνης, Δήμαρχος Λουτρακίου (προς επιβεβαίωση)Βασίλειος Νανόπουλος, Δήμαρχος ΚορινθίωνΝικόλαος Σταυρέλης, νέος Δήμαρχος ΚορινθίωνΝικόλαος Καραλής, Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου

 Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να στείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: esamea2@pel.cosmotemail.grτο αργότερο έως την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ε.Σ.Α.μεΑ., στην κα Μαίρη Σίδερη, στο τηλέφωνο 2710 221964 (8.00 – 16.00).

Σκοπός της Πράξης «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”»,  είναι η προώθηση της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου και η πρόσβαση και επανένταξη των ατόμων με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις στην αγορά εργασίας.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.