Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 840.720,00€ χρηματοδότηση,από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων,για προμήθεια & εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου σε κτίρια του Δήμου Κορινθίων

840.720,00€ χρηματοδότηση,από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων,για προμήθεια & εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου σε κτίρια του Δήμου Κορινθίων

Με υπογραφή Δήμα

από Korinthiatv
Αναφέρει ο κος Δήμας:
840.720,00€ χρηματοδότηση, από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την προμήθεια και εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου σε κτίρια του Δήμου Κορινθίων.
Το έργο αφορά δημοτικά κτίρια και σχολικές μονάδες στην πόλη της Κορίνθου και συγκεκριμένα την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για την μετατροπή του δικτύου θέρμανσης από το υφιστάμενο καύσιμο σε καύσιμο φυσικό αέριο.
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και #Καινοτομία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και δικαιούχος είναι ο Δήμος Κορινθίων.
 Η επερχόμενη έλευση του φυσικού αερίου στην #Κόρινθο αναβαθμίζει ενεργειακά και αναπτυξιακά την περιοχή μας. Ευελπιστούμε να επηρεάσει θετικά την καθημερινότητα των νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Είναι απολύτως απαραίτητο, να έχουμε ευρύτερο ενεργειακό μείγμα και να έχουμε πρόσβαση σε φιλικότερες από το λιγνίτη μορφές ενέργειας, όπως είναι το φυσικό αέριο. Για την κυβέρνηση, αυτό αποτελεί μια προτεραιότητα που θα αναβαθμίσει και τη στρατηγική θέση της χώρας μας.
Δήμος Κορινθίων

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.