Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαμαρτύρονται “Μετά απο τις τράπεζες ξεμείναμε και απο ΕΛΤΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαμαρτύρονται “Μετά απο τις τράπεζες ξεμείναμε και απο ΕΛΤΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Απο το ATNEWS

από Korinthiatv

Αλαλούμ επικρατεί στη Πόλη των Αγίων Θεοδώρων αφού έπειτα απο το κλείσιμο των τραπεζικών υποκαταστημάτων σειρά πήρε απο οτι φαίνεται και το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου το πρωί και ώρα 09.15 επειτα απο πολλές καταγγελίες κατοίκων της περιοχής οτι ειναι κλειστό το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ εδω και αρκετές ημερες, επισκεφτήκαμε τα ΕΛΤΑ και βρεθήκαμε μπροστά σε μια ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ πόρτα . Για λίγα δευτερόλεπτα ενας νεαρός υπάλληλος ξεπροβόδισε λέγοντας μας οτι το κατάστημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ να μας εξυπηρετήσει και να μην περιμένουμε αδικα….

Ακολούθησαν 3 ακόμα πολίτες που ακούγοντας το τι ακριβως εχει συμβεί ξέσπασαν λέγοντας μας πως εδω και 10 περίπου ημέρες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν αφου αντικρύζουν την πόρτα κλειστή !

Και ερωτούμε …, ο παππούς η γιαγιά , ο ανήμπορος πως θα πληρωθεί τις σύνταξη του ? Πως θα στείλουν ενα γράμμα ενα δέμα , η πως θα παραλάβουν κατι η κατοικοι της Περιοχής ? Θα πρέπει να πάνε εως το Λουτράκι η μέχρι την Κόρινθο ?

Απευθυνθήκαμε στον Αντιδήμαρχο της Πόλης για το ζήτημα και οπως μας ειπε έπειτα απο επικοινωνία που είχε με καποιον αρμόδιο των ΕΛΤΑ ο υπάλληλος που ηταν να υπηρετήσει στο εν λόγω υποκατάστημα .. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ..

Ερωτώντας τι θα γίνει απο εδω και στο εξής δεν γνώριζε για το πότε και με ποιό τρόπο θα εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Πόλης !

Κάνουμε Έκκληση στα ΕΛΤΑ να επιληφθούν ΑΜΕΣΑ του σοβαρού θέματος που εχει προκύχει στη Πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

ΠΗΓΗ https://atnews.gr/

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.