Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αλέξης Τσίπρας / Θέλω Κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ & προοδευτικές συνεργασίες

Αλέξης Τσίπρας / Θέλω Κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ & προοδευτικές συνεργασίες

Αισιοδοξια απο τον Προεδρο της αξιωματικης αντιπολιτευσης

από Korinthiatv

«Το δύσκολο δεν θα είναι να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά να διαχειριστούμε το χάος που θα αφήσουν οι «άριστοι»», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ άσκησε ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, στο κλείσιμο των διαδικασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αλέξης Τσίπρας / Η αυστηρή προειδοποίηση σε Μητσοτάκη – «Μην φεσώσεις τον λαό με 20 δισ.»
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη ασκεί βαθιά αντικοινωνική πολιτική, από την οποία ευνοείται μία μικρή οικονομική ελίτ και οι ημέτεροι. Παράλληλα, επικεντρώθηκε στο μείζον ζήτημα της στεγαστικής κρίσης και των πλειστηριασμών, και είπε, να μην διανοηθεί η κυβέρνηση να φέρει ρυθμίσεις που θα οδηγήσουν ανθρώπους να χάσουν την κατοικία τους. Σε ότι αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας είπε, ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης, καθώς πέρα από την αντικοινωνική του πολιτική, βρίσκεται σε πολιτική απομόνωση και για αυτό θέλει να πάει την χώρα σε δεύτερες και τρίτες εκλογές. Παράλληλα, διατύπωσε την άποψη, ότι “το δύσκολο δεν θα είναι να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά να διαχειριστούμε το χάος που θα αφήσουν οι “άριστοι”.

Ταυτόχρονα, κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι δίπλα στην κοινωνία και τους πολίτες που πλήττονται, αναδεικνύοντας τα αδιέξοδα της πολιτικής Μητσοτάκη. Επίσης, τόνισε ότι ο βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η επίτευξη της πολιτικής αλλαγής σε όλα τα επίπεδα, από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μέχρι τις εθνικές εκλογές που θα ορίσουν και το μέλλον της χώρας. Τέλος, έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαν στόχο να συγκροτήσει προοδευτική κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.