Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αλλοδαποι εκλεψαν αλιευτικο σκαφος-Τους τσακωσε το Λιμενικο Κορινθου

Αλλοδαποι εκλεψαν αλιευτικο σκαφος-Τους τσακωσε το Λιμενικο Κορινθου

Διενεργουσαν αλιεια κατα τον εντοπισμο τους

από Korinthiatv

 

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Κορίνθου και σε συνεργασία με στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Παλαιάς Επιδαύρου, εντοπίστηκαν τρεις (03) αλλοδαποί, ηλικίας 28,31 και 22 ετών αντίστοιχα στη θαλάσσια περιοχή όρμου Σελόντα Κορινθίας, να διενεργούν αλιεία με χρήση διχτυών, με κλεμμένο ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος.

Οι δύο (02) εκ των τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας  28 και 31 ετών, συνελήφθησαν από τα ανωτέρω στελέχη και οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώπιον κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κορίνθου η οποία τους απάγγειλε  τις κατηγορίες  της κλοπής από κοινού και  συναυτουργίας με πρόθεση (δόλο) κατά παράβαση των άρθρων 27&1, 45 και 372 & 1 ορίζοντας ρητή δικάσιμο. Ο τρίτος αλλοδαπός διέφυγε της συλλήψεως και καθόσον κατά την διαδικασία γενικής αναζήτησής του στο πλαίσιο του αυτοφώρου δεν ανευρέθηκε, παραγγέλθηκε   σχηματισμός προκαταρκτικής εξέτασης κατά αυτού για τις προαναφερόμενες παραβάσεις του Π.Κ. καθώς και της απείθειας, άρθρο 196 του Π.Κ.

Κλαπέν σκάφος κατασχέθηκε προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Παράνομα αλιευτικά εργαλεία κατασχέθηκαν  και κατά των προαναφερόμενων παραβατών κινήθηκε από την Λιμενική Αρχή Κορίνθου και η σχετική διαδικασία επιβολής των νόμιμων διοικητικών κυρώσεων.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.