Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανήσυχοι ορισμένοι γονείς για τα νέας γενιάς εμβόλια κατά του Covid 19\Ζητούν αξιόπιστες Απαντήσεις.

Ανήσυχοι ορισμένοι γονείς για τα νέας γενιάς εμβόλια κατά του Covid 19\Ζητούν αξιόπιστες Απαντήσεις.

Θεωρούν 'οτι δεν απαντά ΚΑΝΕΝΑΣ αρμόδιος φορέας..

από Korinthiatv
Σε ανακοίνωση αναφέρεται

Ανήσυχοι οι Γονείς για τα Νέας Γενιάς Εμβόλια. Ζητούν Αξιόπιστες Απαντήσεις. Γιατί δεν απαντά ΚΑΝΕΝΑΣ αρμόδιος φορέας;

Αγαπητοί κύριοι/ κυρίες,

Με αφορμή τα παρακάτω:

· Τις τελευταίες συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για εμβολιασμό των παιδιών κατά του κορωνοϊού, άνω των 6 μηνών έως 4 ετών με υποκείμενα νοσήματα και ανοσοκατεσταλμένα, καθώς και για τα υγιή παιδιά μετά από ιατρική γνωμάτευση και το άνοιγμα της πλατφόρμας από 11/11/22 για τον προγραμματισμό ραντεβού

· Τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, κας Μίνας Γκάγκα, όπου συστήνεται να εμβολιαστούν τα παιδιά κάτω των 5 ετών

· Τα φυλλάδια που διένειμε η Περιφέρεια Αττικής σε όλα τα σχολεία του Νομού Αττικής, που εκτός από τις συμβουλές για προφυλάξεις με μάσκες, κλπ στην πίσω σελίδα προτρέπει τα παιδιά για πλήρη εμβολιασμό κατά του κορωνοιού και της γρίπης

· Την πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων για το άνοιγμα της αναμνηστικής δόσης εμβολιασμού έναντι του COVID για όλα τα παιδιά και εφήβους 5- 17 ετών και την καθολική εφαρμογή προστατευτικής μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους

Παίρνουμε την πρωτοβουλία να σας γνωστοποιήσουμε τη σχετική επιστολή μας.

Θα παρακαλούσαμε να λάβετε υπόψιν σας τα ερωτήματα που θέτουμε στην επιστολή η οποία στάλθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2021, σε όλους τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (ΕΟΔΥ, Υπουργεία, Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας μας, Συλλόγους και Συνδέσμους Επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων, Παγκόσμιους και Εγχώριους Οργανισμούς για τα παιδιά, ΟΗΕ, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ), Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), Συλλόγους Λογοτεχνών και Ποιητών και Εκκλησία της Ελλάδας), και αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών με τα εμβόλια νέας γενιάς. Συντάχθηκε κατόπιν επιμελούς και υπεύθυνης έρευνας επί του θέματος και αφού διαβάσαμε τις δημοσιευμένες και επίσημες ανακοινώσεις των FDA, EMA και ΕΟΔΥ, βιβλία ιατρικής και ανοσολογίας και παράλληλα συμβουλευτήκαμε ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. H επιστολή θέτει προβληματισμούς και ερωτήματα που απασχολούν χιλιάδες γονείς και αρκετά από τα όσα έχουν ήδη αναγραφεί έχουν δυστυχώς επιβεβαιωθεί από την πραγματικότητα.

Εκτιμούμε ότι θα αισθανθείτε την αγωνία χιλιάδων γονέων καθώς ακούμε για πλήθος παρενεργειών, αναζωπύρωση ασθενειών, αλλά ακόμα και για αιφνίδιους θανάτους σε αθλητές και σε νέα και άκρως υγιή παιδιά. Το θέμα των παρενεργειών είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό που δυστυχώς κανείς έως τώρα δεν αγγίζει με την δέουσα σημασία, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί. Η δε εκ των προτέρων βεβαιότητα μη συσχετισμού παρενεργειών με την ιατρική πράξη που έχει προηγηθεί σε άκρως υγιείς ανθρώπους, κλονίζει την εμπιστοσύνη του πολίτη απέναντι στο Σύστημα Υγείας και το Κράτος που τον ώθησε να κάνει τη συγκεκριμένη ιατρική πράξη.

Ταυτόχρονα, μέσα από την επιστολή μας θέλουμε να αναδειχθεί η Ύψιστη Σημασία του Ανοσοποιητικού Συστήματος καθώς και οι ΑΙΤΙΕΣ που το αποδυναμώνουν, όπως αναλυτικά επισημαίνουμε στην επιστολή μας.

Το γεγονός ότι κανένας φορέας δεν έχει απαντήσει στην επιστολή μας, μας λυπεί ιδιαίτερα καθώς εκτιμούμε πως στις αγωνίες μιας μητέρας και ενός πατέρα, κανένας δεν θα πρέπει να αδιαφορεί, ειδικά όταν η ΠΟΛΙΤΕΙΑ για τους ειδικούς, που προτείνουν τα εμβόλια νέας γενιάς, έχει θεσπίσει το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ και κατά συνέπεια κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Η ΕΥΘΥΝΗ για την ΥΓΕΙΑ των Παιδιών ΒΑΡΑΙΝΕΙ τους ΓΟΝΕΙΣ, για αυτό και είναι αναγκαίο να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις στις ανησυχίες τους.

Συμπληρωματικά εκτιμούμε ότι δεν θα πρέπει να περάσει από κανέναν απαρατήρητο το γεγονός ότι, επειδή τα νέας τεχνολογίας εμβόλια δεν πληρούσαν τον ορισμό ενός κλασικού εμβολίου, καθώς δεν επέφεραν την επικαλούμενη ανοσία, όπως τα κλασσικά εμβόλια τα οποία εξασφάλιζαν μακροπρόθεσμη ανοσία και εμπόδιζαν την νόσηση και την μετάδοση, τον Σεπτέμβριο/2021 ο ορισμός του εμβολίου που είχε ορίσει το CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ) τροποποιήθηκε από ”προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου προκειμένου να παραχθεί ανοσία για μία συγκεκριμένη νόσο” (a product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease) σε ”παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για να διεγείρει την ανοσιακή απόκριση του οργανισμού έναντι νοσημάτων “ (a preparation that is used to stimulate the body’s immune response against diseases), ενώ παράλληλα στον ορισμό του εμβολιασμού ως ιατρική πράξη, αφαιρέθηκε η λέξη «ανοσία» και αντικαταστάθηκε με την λέξη «προστασία». Κατά συνέπεια γιατί σε νεαρούς και υγιείς οργανισμούς που μπορούν να αποκτήσουν επαρκή φυσική ανοσία ζητείται η χορήγηση σκευασμάτων, που επισήμως δεν προσφέρουν ανοσία έναντι του νοσήματος για το οποίο παρέχονται, αλλά μόνο προστασία, η οποία μπορεί να επιτευχθεί και με άλλους τρόπους; (Πηγή: 1.https://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/imz-basics.htm 2. https://theepochtimes.gr/to-cdc-allazei-ton-orismo-tou-emvoliou-os/).

Πιστεύοντας ότι κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης έχει χρέος να διαφωτίζει και να ενημερώνει ουσιαστικά και αξιόπιστα τον κόσμο, -ειδικά σε τόσο κρίσιμα θέματα, όπως αυτό της ΥΓΕΙΑΣ- ζητάμε και την δική σας υποστήριξη. Με δεδομένη την ευαισθησία όλων σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, πιστεύουμε ότι δεν θα αδιαφορήσετε, θα διαδώσετε τα ερωτήματα της επιστολής και θα την φιλοξενήσετε στον έντυπο τύπο σας ή στις εκπομπές σας, πράξη η οποία θα συμβάλει στην αντικειμενική εικόνα που πρέπει να έχουν τα ΜΜΕ της χώρας μας, γιατί δυστυχώς η εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτά έχει κλονιστεί.

Σας επισυνάπτουμε την περίληψη της επιστολής καθώς και ολόκληρη την επιστολή και την πλήρη βιβλιογραφία της, όπως ακριβώς στάλθηκε σε όλους τους αποδέκτες.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων, πιστεύοντας και στην δική σας ευαισθητοποίηση σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα που αφορά την Υγεία των παιδιών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email μας.

Με εκτίμηση,

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ και ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

activeparentsandcitizens@gmail.com

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.