Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Άνοιξε τις πυλες της η Εκθεση ”Κορινθία-Πελοπόννησος 2023”

Άνοιξε τις πυλες της η Εκθεση ”Κορινθία-Πελοπόννησος 2023”

Διοργανωτής το Επιμελητήριο Κορινθίας

από Korinthiatv

Άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Πέμπτης η έκθεση «Κορινθία – Πελοπόννησος 2023», στην Κόρινθο. Η έκθεση πραγματοποιείται στην χερσαία ζώνη του λιμανιού της πόλης (Πλατεία Φλοίσβου) και θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 18 του μήνα.

Διοργανωτής είναι το Επιμελητήριο της Κορινθίας και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ).

Στους στόχους της έκθεσης, στην οποία συμμετέχουν περίπου 143 εκθέτες, περιλαμβάνονται, α) η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας, β) η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό, γ) η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών, δ) η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών και ε) η γνωριμία και η επικοινωνία των επιχειρηματιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου με σκοπό την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών.

Στον Αγιασμο παρέστησαν,μεταξυ αλλων,οι πρώην Υπουργοι κύριοι Σταικούρας,Τσακαλώτος και Σκανδαλίδης,οι πρώην Υφυπουργοι κύριοι Δήμας,Ταγαράς και Βλάσης,ο πρώην Βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός, και ο  Περιφερειάρχης Παν.Νίκας .

Την τελετή έναρξης της Εκθεσιακής δραστηριότητας παρουσίασε η δημοσιογράφος Νίνα Κασιμάτη.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.