Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Απαντηση ΕΛΓΑ σε ερωτηση του Βουλευτη Κορινθιας Κωστα Κολλια για τις αποζημειωσεις των αγροτων

Απαντηση ΕΛΓΑ σε ερωτηση του Βουλευτη Κορινθιας Κωστα Κολλια για τις αποζημειωσεις των αγροτων

ΕΛΓΑ: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ»

από Korinthiatv

 

Απάντηση από τον ΕΛ.Γ.Α. έλαβε την Παρασκευή 10-09-2021 ο Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κόλλιας, σε πρόσφατη ερώτηση που είχε καταθέσει προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τις ζημιές που έχουν υποστεί όλες οι καλλιέργειες του Νομού Κορινθίας από τα φετινά ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αναφορικά με το θέμα, ο Βουλευτής δήλωσε τα εξής:

«Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την απάντηση που μου κοινοποιήθηκε σήμερα από τον ΕΛ.Γ.Α., σε πρόσφατη ερώτησή μου σχετικά  με τις ζημιές που προξενήθηκαν από τον πολυήμερο καύσωνα και την καταβολή αποζημιώσεων στους αγρότες του Νομού Κορινθίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος επιβεβαιώνει εγγράφως την πάγια δική του θέση για καταβολή γρήγορων και δίκαιων αποζημιώσεων – που αποτελεί, άλλωστε, θέση και της ίδιας της κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, ο ίδιος «ανοίγει» και το φλέγον ζήτημα της στήριξης των καλλιεργητών ελαιόδεντρων και εσπεριδοειδών που επλήγησαν από την παρατεταμένη ξηρασία – ανομβρία και τις υψηλές θερμοκρασίες, όπως είχε δεσμευτεί και στις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις μας.».

Τέλος, ο Βουλευτής, Κώστας Κόλλιας, σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέθεσε, προς ενημέρωση των αγροτών της Κορινθίας, αυτούσιο το κείμενο της απάντησης του ΕΛ.Γ.Α.

 

*Επισυνάπτονται ως αρχεία το κείμενο της απάντησης του ΕΛ.Γ.Α. , όπως κοινοποιήθηκε στον Βουλευτή ΝΔ Κορινθίας, κ. Κώστα Κόλλια, καθώς και φωτογραφία του κ. Κόλλια με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. , κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Related Posts

Αφήστε ένα σχόλιο

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.