Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Απιστευτα θερμη υποδοχη του Μητσοτακη στο πολυπληθες συνεδριο της Ν.Δ.

Απιστευτα θερμη υποδοχη του Μητσοτακη στο πολυπληθες συνεδριο της Ν.Δ.

Περισσοτεροι απο 8 χιλιαδες φιλοι του κομματος και 2.500 στελεχοι χειροκροτουσαν παρατεταμενα τον Πρωθυπουργο κατα την εισοδο του

από Korinthiatv
Χθες, κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, το κλίμα στο Metropolitan Expo ήταν ιδιαιτέρως θετικό, με σχεδόν 2.500 συνέδρους και περισσότερους από 8.000 παρατηρητές,δηλαδή απλούς φίλους της Ν.Δ.Είναι το τελευταίο συνέδριο ενόψει των εκλογών του 2023, δίνοντας και το τέμπο μέχρι τις κάλπες!

Σχεδόν 11 χιλιάδες φίλοι και στελεχοι της Νέας Δημοκρατίας έσπευσαν στον χωρο όπου οι ζυμώσεις, οι φωτογραφίες και οι αγκαλιές μεταξύ των συνέδρων πρωταγωνίστησαν ενώ το παρόν έδωσαν και εξωκομματικά στελέχη της κυβέρνησης όπως ο Άκης Σκέρτσος, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προέβη σε απολογισμό του τριετούς κυβερνητικού έτους και έθεσε τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε με αφορμή τη στήριξη έναντι της ακρίβειας πως «βλέπουμε ποιος είναι προοδευτικός και ποιος όχι, ποιος είναι ψεύτης και ποιος όχι».

Εστίασε επίσης στις πολιτικές για τη στήριξη της μεσαίας τάξης και ανέφερε πως δεν μπορεί να πληρώσει τη νύφη της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης και διορθώνουμε αυτή την αδικία. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στην ενότητα της ΝΔ, στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία και στις αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει η κυβέρνησή του, αντιμετωπίζοντας τόσο την πανδημία, όσο και την ενεργειακή κρίση.


 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.