Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Άρδευση από τις πηγές Αναβάλου των γεωργικών εκτάσεων του Δήμου της Βόρειας Κυνουρίας

Άρδευση από τις πηγές Αναβάλου των γεωργικών εκτάσεων του Δήμου της Βόρειας Κυνουρίας

Το θέμα δρομολογούν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.κ. Σκαντζός,Λαμπρόπουλος & Αναστασόπουλος

από Korinthiatv
Σήμερα Πέμπτη 25η Αυγούστου 2022,πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Γιώργο Γεωργαντά και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη,των Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.κ. Σκαντζού Μανώλη,Λαμπρόπουλου Χρήστου,Αναστασοπούλου Στάθη,του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Συμβούλου του Υπουργού κ.Παπαταξιάρχη Μάκη,με θέμα την υλοποίηση του έργου άρδευσης από τις πηγές Αναβάλου των γεωργικών εκτάσεων του Δήμου της Βόρειας Κυνουρίας.
Οι κύριοι Αντιπεριφερειάρχες ενημέρωσαν τον Υπουργό κ. Γιώργο Γεωργαντά ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί η περιβαλλοντική μελέτη και μέχρι το τέλος του έτους 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί τα Τεύχη Δημοπράτησης του έργου.
Ο Υπουργός συζήτησε όλες τις επί μέρους πλευρές χρηματοδότησης και κατασκευής του έργου καθώς και ενημερώθηκε και για τα άλλα αναγκαία αρδευτικά έργα με στόχο την αναζωογόνηση των γεωργικών εκτάσεων της Αρκαδίας,μεταξύ των οποίων το έργο των δικτύων της λίμνης Τάκα.
Ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς δεσμεύτηκε να επισκεφθεί εντός του επομένου μηνός την Περιφέρεια Πελοποννήσου και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα να ανακοινωθούν τα έργα τα οποία θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση στο ΠΑΑ 2023-2027 και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.