Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αυτό είναι το όραμα του Βασίλη Ταγαρά για την Τενέα

Αυτό είναι το όραμα του Βασίλη Ταγαρά για την Τενέα

από Korinthiatv
Αναφέρει ο κος Ταγαρας:
Με αίσθημα προσήλωσης στην ευημερία της περιοχής μας, παρουσιάζω την προοπτική μου για τη Τενέα. Κατανοώ τις καθημερινές ανησυχίες και δεσμεύομαι να επικεντρωθούμε πρώτα στην επίλυση των ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητά.
Είναι απαραίτητο να επενδύσουμε σε βασικές υποδομές όπως η ύδρευση, ο φωτισμός, η αποκομιδή απορριμμάτων και το οδικό δίκτυο. Η άνεση και η ασφάλεια των κατοίκων είναι απόλυτη προτεραιότητα.
Ωστόσο, πρέπει επίσης να αξιοποιήσουμε τον πλούτο της περιοχής μας στον πολιτιστικό, ιστορικό και τουριστικό τομέα. Προτείνω μια πρωτοποριακή ιδέα: τη δημιουργία ενός Πάρκου Εθνικής Ανεξαρτησίας στα Δερβενάκια. Αυτό το πάρκο θα αποτελέσει ένα σύμβολο της εθνικής μας ταυτότητας, αφιερωμένο στη μάχη και τους ήρωες της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Το πάρκο θα αναδείξει τη σημασία αυτής της ιστορικής στιγμής μέσα από διαδραστικά εκθέματα, ψηφιακές εμπειρίες και κέρινα ομοιώματα. Θα αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη τη χώρα και τον υπόλοιπο κόσμο, ενισχύοντας τον πολιτιστικό τουρισμό.
Το πρότυπο αυτό πάρκο μπορεί να γίνει ένας ακόμα πόλος έλξης μαζί με την Αρχαία Κόρινθο και να αναβαθμίσει την περιοχή μας. Για τον σκοπό αυτό, απαιτείται καλύτερη υποδομή και ενεργητική προβολή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Δεσμευόμαστε να εργαστούμε για μια περιοχή που αξίζει περισσότερα, που θα είναι καλύτερη για την καθημερινότητα των πολιτών της, αλλά και έναν προορισμό που θα προσελκύει επισκέπτες και θα τιμά την ιστορία μας.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΓΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Δ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.