Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Ι.Μητρόπολη Κορίνθου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Ι.Μητρόπολη Κορίνθου

από Korinthiatv

Γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ., στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, η Ιερὰ Μητρόπολή μας, θα πραγ-ματοποιήσει Εορταστικὴ Εκδήλωση για τα Άγια Χριστούγεννα.

Το Α’ μέρος της Εκδηλώσεως θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικους Ύμνους από την Παιδική και Γυναικεία Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας υπό την διδασκαλία και διεύθυνση της κ. Χριστίνας – Πατατιάς Μήτρου, ενώ στο Β’ μέρος, που θα ακολουθήσει, θα πραγμα-τοποιηθεί Ομιλία από τον Αρχιγραμματέα της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανοσ. Αρχιμ. π. Ιωάννη Καραμούζη, μέ θέμα: «Η πορεία των Μάγων, πορεία προς την σωτηρία». Στο Γ’ μέρος της Εκδηλώσεως θα ψάλλει η Χορωδία «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του χοράρχη κ. Βασιλείου Κουφογιάννη, Προέδρου του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ».
Καλείσθε να παρακολουθήσετε την Εκδήλωση, ώστε με την κατάλληλη πνευματικὴ προετοιμασία, στην οποία και αυτή θα συντελέσει, να υποδεχθείτε και να γιορτάσετε χριστιανικά και οικογενειακά την μεγάλη εορτὴ της Πατρογονικής Πίστης μας.

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.