Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δήµος Σικυωνίων: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τρίτη διανοµή τροφίµων από το ΤΕΒΑ

Δήµος Σικυωνίων: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τρίτη διανοµή τροφίµων από το ΤΕΒΑ

Εκατοντάδες οικογένειες επωφελήθηκαν από την διανοµή που έγινε στις 8 και 9 Σεπτεµβρίου  

από Korinthiatv

 

Πραγµατοποιήθηκε η τρίτη, για το 2021, διανοµή βασικών προϊόντων ΤΕΒΑαπό τοΔήµο Σικυωνίωνπου αφορούσε στην ενίσχυση εκατοντάδωννοικοκυριών. Η διανοµή έγινε στο Κιάτο την Τετάρτη 8 και την Πέµπτη 9 Σεπτεµβρίου 2021,στο τέρµα της οδού Κανελλοπούλου, και αφορούσε σε όσους δικαιούχους του Ελάχιστου ΕγγυηµένουΕισοδήµατος (ΚΕΑ) έχουν δηλώσει ότι επιθυµούν να συµµετέχουν και στο πρόγραµµα ΤΕΒΑ.

Αυτό σηµαίνει ότι αυτή τη φορά 332 νοικοκυριά, δηλαδή 673 συµπολίτες µας, υποστηρίχθηκαν µε 17 διαφορετικά προϊόντα βασικής διατροφής και προσωπικής υγιεινής, µέσω του προγράµµατος«Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδροµής του Ταµείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (FEAD/TEBA)».

Αναλυτικά τα προϊόντατα οποία διανεµήθηκαν ήταν: κρέας (βόειο, χοιρινό και κοτόπουλο), ελαιόλαδο, όσπρια (φακές και φασόλια), ζάχαρη, φέτα, ζυµαρικά, χυµόςτοµάτας, γάλα, είδη βρεφικής διατροφής, καθαριστικά, είδη ατοµικής υγιεινής και σχολικές τσάντες.

 

Η διαδικασία διανοµής έγινε µε όλα τα απαραίτητα υγειονοµικά µέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τα στελέχη του Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίας είχαν οργανώσει άψογα, µε σειρά και τάξη την προσέλευση των δικαιούχων, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισµός.

Στο πλαίσιο αυτό οι ωφελούµενοιείχαν λάβει γραπτό µήνυµα στο κινητό τηλέφωνοπου είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους, όπου οριζόταν ακριβές χρονικά ραντεβού ανά τέταρτο της ώρας,ενώ είχαν ληφθεί όλα τα µέτρα προστασίας.

Ο δήµαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταµατόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη λειτουργία και εξυπηρέτηση των δικαιούχων νοικοκυριών κατά τη διανοµή ΤΕΒΑ και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόµενους του Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίαςαλλά και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Βάσω Μπουζιάνη.

Ο Σπύρος Σταµατόπουλος, τόνισε για άλλη µία φορά ότι η ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων µας που δοκιµάζονται, είναι το πραγµατικό νόηµα της ανθρωπιάς, που εκφράζεται µέσααπό τις δράσεις του Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίας. Αυτές οι δράσεις και η διάχυση της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης στην κοινωνία είναι τα εχέγγυά µας για ένα καλύτερο αύριο!

Related Posts

Αφήστε ένα σχόλιο

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.