Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διαδοχικοί,νυχτερινοί Αποκλεισμοί Τμήματος της Γέφυρας Αρχαίας Κορίνθου για την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης

Διαδοχικοί,νυχτερινοί Αποκλεισμοί Τμήματος της Γέφυρας Αρχαίας Κορίνθου για την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης

από Korinthiatv

Στο πλαίσιο εργασιών βαριάς συντήρησης για εργασίες επισκευής αρμοκαλύπτρων στη γέφυρα Άνω Διάβασης στον Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου, θα εφαρμοστεί διαδοχικός νυχτερινός αποκλεισμός τμήματος της Γέφυρας ως εξής:

1. Τμήματος της γέφυρας με κατεύθυνση από Αρχαία Κόρινθο προς Κόρινθο,ü από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 27/11 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 28/11 καιü από τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 28/11 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 29/11. Στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από τον κόμβο της Επιδαύρου.

2. Τμήματος της γέφυρας με κατεύθυνση από Κόρινθο προς Αρχαία Κόρινθο,ü από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης 29/11 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 30/11. Στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία προς Αρχαία Κόρινθο θα εξυπηρετείται από το βόρειο παράδρομο της Ολυμπίας Οδού και το τοπικό δίκτυο, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα:

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.