Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δήμος Κορινθίων\Νέα ονόματα απο τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλ.Γκουριώτη

Δήμος Κορινθίων\Νέα ονόματα απο τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλ.Γκουριώτη

από Korinthiatv

Και νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι από τον Αλ.Γκουριώτη:

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΣ

untitled

Συνοπτικό βιογραφικό
Ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελίδης του Γεωργίου & της Ελένης γεννήθηκε στον Πειραιά Αττικής στις 10 Ιουνίου του 1971, είναι απόφοιτος του Ι.Ε.Κ. MEDITERRANEAN COLLEGE Αθηνών – ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, με ειδικότητα στο General Business Management & Strategic Marketing. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1983 από το Hotel Aggelidis Palace στο Λουτράκι.
Aπό το 2004 έως το 2021 εργάστηκε με συνέπεια επαγγελματισμό ως Επιχειρηματίας Κατασκευαστής έχοντας πολύχρονη Τεχνογνωσία στον τομέα των Κατασκευών (Τρίτης Γενιάς), καθώς και σημαντική πείρα στο χώρο του Real Estate, με ολοκληρωμένες υψηλού επιπέδου Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες. Είναι Μουσικός στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές. Διακόνησε ως βοηθός Ιεροψάλτης από το 2016 έως το 2021, σε διάφορους Ιερούς Ναούς του Νομού Κορινθίας. Διετέλεσε επίσης ως Director Manager σε μεγάλες εταιρείες παραγωγής – διανομής κάθε είδους μορφής Κινηματογραφικού φιλμ με έδρα το Λονδίνο και σήμερα κατέχει ένα έντυπο – οπτικό σπάνιο αρχειακό υλικό για το Hollywood, τα βραβεία Oscar της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών Επιστημών. Έχει άριστη γνώση χειρισμού – οργάνωσης Η/Υ & μιλάει Αγγλικά. Σήμερα εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος στην πολυεθνική Ελβετική Landis+Gyr. Είναι Διαζευγμένος, έχει μια κόρη έναν γιο.

ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΚΑ

Συνοπτικό Βιογραφικό
Ο κ. Μπάκουλης Δημήτριος είναι συνταξιούχος υπάλληλος ΙΚΑ. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος από το 2000 ως το 2019, ενώ την Δημ. περίοδο από το 2014 ως το 2019 υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος πρασίνου για μία τετραετία. Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται προσφέροντας μεγάλο κοινωνικό έργο με τον ιερέα του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κορίνθου.
Ο κ. Μπάκουλης κατοικεί στην Κόρινθο, είναι έγγαμος με δύο τέκνα.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.