Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δημοτικό θέατρο Κορίνθου\Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή,άπο τους πολίτες στον Νίκο Ταγαρά!Εκεί και [!] ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογγιάνης!

Δημοτικό θέατρο Κορίνθου\Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή,άπο τους πολίτες στον Νίκο Ταγαρά!Εκεί και [!] ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογγιάνης!

Πλήθος κόσμου μέσα αλλα και έξω απο τον χώρο

από Korinthiatv
Τεράστια συγκέντρωση Νίκου Ταγαρά στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου!Οι Κορίνθιοι δήλωσαν,με την μαζική τους παρουσία,ότι ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στον Κορίνθιο πολιτικό που έχει προσφέρει μεγάλο έργο στον τόπο και την Ελλάδα!
Εκεί ήταν και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης!

Αναλυτικά

Χθες στην Κόρινθο έλαβε χώρα η κεντρική προεκλογική ομιλία του Νίκου Ταγαρά Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιου Βουλευτή Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου.
Πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Νίκου Ταγαρά, καθώς και εκπρόσωποι από όλες τις βαθμίδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έδωσαν το “παρών”.
Το Νίκο Ταγαρά προλόγισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων το ήθος του Νίκου Ταγαρά και τη σημασία του έργου του για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Κυβέρνηση, για την Κορινθία και για ολόκληρη την Ελλάδα.
Κάποια από τα κομβικά σημεία της ομιλίας του Νίκου Ταγαρά αφορούσαν:
  • στην Πολεοδομική και Χωροταξική Μεταρρύθμιση ολόκληρης της χώρας, όπου και συμμετέχει η Κορινθία στο 100% με όλους τους Δήμους και όλες τις Δημοτικές Ενότητες
  • στα μεγάλα έργα υποδομής για τα οποία σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της Κορινθίας εξασφαλίστηκαν πλέον των 274 εκατ. Ευρώ
  • στο έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη και στην αναγκαιότητα αυτό να συνεχιστεί και την επόμενη μέρα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν μεγάλες διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού κράτους
  • στους νέους και στην αναγκαιότητα μέσω του ορθολογιστικού σχεδιασμού και των επενδύσεων να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, ώστε να μην εγκαταλείπουν τον τόπο τους.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.