Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκλογές [και!] στον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας-Η γραπτή ανακοίνωση του Χρυσοβαλάντη Μέλλου

Εκλογές [και!] στον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας-Η γραπτή ανακοίνωση του Χρυσοβαλάντη Μέλλου

Ο απερχόμενος Πρόεδρος είναι εκ νέου υποψήφιος

από Korinthiatv

Όπως θα γίνει σε ολόκληρη την Ελλάδα εκλογική αναμέτρηση έχει και [!]ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Είναι γεγονός πως αυτή η 4ετία ήταν περίοδος άνισης μάχης με τους γιατρούς στα χαρακώματα του ”πολέμου”.Οι γιατροί.λοιπόν,μετρούν νίκες, μετρούν μάχες και κάνουν τον απολογισμό. Εκλέγουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλογικού τους οργάνου, με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Ο Χρυσοβαλάντης Μέλλος τα κατάφερε και υπήρξε ο συνδετικός κρίκος σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία…

Η πανδημία , οι μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο Κορίνθου κυρίως το πρώτο διάστημα, το βάρος που σήκωσαν οι ιδιώτες γιατροί, οι αντιπαραθέσεις ακόμα και μέσα στους κόλπους της ιατρικής κοινότητας μεταξύ εμβολιαστών και αντιεμβολιαστών και τόσα άλλα…

Αυτό ήταν το σκηνικό των τελευταίων ετών για το ιατρικό προσωπικό.

Σε ανάρτησή του στα Social,κος Μέλλος αναφέρει τα εξής: 

Τα προβλήματα στον ιατρικό κόσμο της χώρας παραμένουν αναρίθμητα. Στον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας, το 2018, κληθήκαμε να ανακτήσουμε τη χαμένη αξιοπρέπεια του Συλλόγου μας, γεγονός που καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό καταγράφοντας πορεία με ξεκάθαρα μηνύματα και σαφώς θετικό πρόσημο. Βρισκόμαστε ακόμα στον ανήφορο, αλλά τώρα έχουμε ανοιχτό οπτικό πεδίο.

Μετά από 4 δύσκολα, αλλά παραγωγικά, χρόνια, φθάσαμε στο σημείο να διεκδικώ ξανά την εμπιστοσύνη των μελών μας. Αυτή τη φορά με περισσότερο θάρρος, κατανόηση και γνώση.

Ανακοινώνω, λοιπόν, την εκ νέου διεκδίκηση της προεδρίας του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας στο ίδιο ψηφοδέλτιο με εξαίρετους και ποιοτικούς, σε κάθε επίπεδο, συναδέλφους. Με ουσιαστική πληρότητα σε κάθε όργανο. ΜΑΖΙ συμφωνήσαμε να δουλέψουμε με γνώμονα την ΕΝΟΤΗΤΑ του ιατρικού σώματος, καθώς μόνο έτσι μπορούμε να κοιτάμε με ειλικρίνεια τον ιατρό και την κοινωνία. Είμαστε η μοναδική υποψηφιότητα, αλλά θα δώσουμε μάχη με την ίδια θέρμη, γιατί μέγιστο διακύβευμα για εμάς αποτελεί η συσπείρωση!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.