Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εορτασμοί για την ΄΄Μάχη της Περαχώρας”παρουσία και [!] υποψήφιων Περιφερειακών με τον Δημήτρη Πτωχό

Εορτασμοί για την ΄΄Μάχη της Περαχώρας”παρουσία και [!] υποψήφιων Περιφερειακών με τον Δημήτρη Πτωχό

από Korinthiatv

Aπό το Karapanagos blogspot

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ”Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!

Επιμέλεια: Ιωάννης Καραπανάγος

Από αριστερά: Αθηνά Γυφτοπούλου, Πένυ Χαρλαύτη, Σωτήρης Μουρίκης, Πελοπίδας Μαυρόπουλος, Θανάσης Ροβήλος, Αθηνά Κόρκα, Γιάννης Καραπανάγος, Παναγιώτης  Πλασσαράς, Χρήστος Γιαννούλης
Η Συναυλία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, με το συμφωνικό έργο “Η Μάχη της Περαχώρας”, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ταξιαρχών Περαχώρας, με αφορμή τους φετινούς εορτασμούς της επετείου, αλλά και τη συμπλήρωση 200 χρόνων από τη συγγραφή του Εθνικού μας Ύμνου και σημείωσε απόλυτη επιτυχία, αποσπώντας τα πλέον ευμενή σχόλια.
Με τη Φιλαρμονική συνέπραξε η mezzo σοπράνο Μαίρη Έλεν Νέζη, ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης και η χορωδία των εκπαιδευτικών μουσικών σχολείων Choremus, ενώ ο Προοδευτικός Εκπολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Περαχώρας συμμετείχε με χορευτικό τμήμα.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ των άλλων, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού ”Η Πελοπόννησος Μπροστά”, με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Δημήτρη Πτωχό.
Σημειώνεται ότι η Συναυλία είχε πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, στον ίδιο χώρο, το έτος 2021.
  • Αφήγηση: Αλέξης Κωστάλας
  • Διηύθυνε ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος 
  • Ποίηση-Κείμενα: Νικόλαος Γεωργίου
  • Σύνθεση: Σπύρος Προσωπάρης

Αναδημοσίευση από : https://karapanagos.blogspot.com/

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.