Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίσκεψη του Παν. Νίκα στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο

Επίσκεψη του Παν. Νίκα στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο

Ο Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον νέο διοικητή της Δομής Κορίνθου Λεωνίδα Κολαΐτη

από Korinthiatv

Την δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 29 Δεκεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον διοικητή της Δομής Κορίνθου Λεωνίδα Κολαΐτη από τον οποίον ενημερώθηκε για την λειτουργία της -στην οποία έχει συνδράμει η Περιφέρεια, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο διέθεσε δύο οικίσκους βαρέος τύπου ως αίθουσες διδασκαλίας για το νηπιαγωγείο των παιδιών που φιλοξενούνται στην εν λόγω δομή.

Η δομή της Κορίνθου φιλοξενεί αυτή την εποχή περί τα 500 άτομα συνολικά, πολλά από τα οποία πάντως αναμένεται ότι σύντομα θα αναχωρήσουν, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες.

Στα παιδιά της δομής δόθηκαν δώρα από τον περιφερειάρχη, τον οποίον στην σημερινή του επίσκεψη συνόδευαν μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής και οι θεματικοί του ομόλογοι Χάρης Βυτινιώτης και Αθηνά Κόρκα, όπως επίσης από ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου και ο διευθύνοντας σύμβουλος της “Πελοπόννησος” Α.Ε. Σωτήρης Μουρίκης.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.