Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γ. Γκιώνης: «Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας» – «Στέλνουμε καθαρό πόσιμο νερό στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας»

Γ. Γκιώνης: «Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας» – «Στέλνουμε καθαρό πόσιμο νερό στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας»

από Korinthiatv

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ύστερα από άμεση προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία με τους Δημάρχους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν σκληρά από τις καταστροφικές πλημμύρες, το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους συνανθρώπους μας στον Βόλο, την Καρδίτσα και τις άλλες περιοχές.

Ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των συμπολιτών μας για καθαρό πόσιμο νερό, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και υποστήριξης, ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης διασφάλισε την αποστολή αυτού του πολύτιμου πόρου, που αποτελεί και σύμβολο της πόλης του Λουτρακίου, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες αρχές, το πρωί του Σαββάτου.
Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης δήλωσε: «Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πάντοτε ότι, όταν οι φυσικές καταστροφές πλήττουν έναν τόπο, είμαστε όλοι μαζί. Η αλληλεγγύη μας είναι η δύναμή μας και μέσα από αυτήν την πράξη στέλνουμε ένα μήνυμα ενότητας και αγάπης προς όλους τους συνανθρώπους μας.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια προς τους εκπροσώπους των δύο εταιριών εμφιάλωσης νερού “ΥΔΡΙΑ Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτρακίου” και “N.U. AQUA – PEPSICO HELLAS, EONIO Λουτράκι” που ανταποκρίθηκαν άμεσα και γενναιόδωρα στο αίτημα μας, καθώς αναδεικνύουν τη δύναμη της συνεργασίας μεταξύ της τοπικής μας κοινότητας και των επιχειρήσεων που λειτουργούν στην περιοχή.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είναι εδώ για να βοηθήσει με κάθε πρόσφορα μέσο και ελπίζω ότι αυτή η πρωτοβουλία μας θα αποτελέσει μια ανακούφιση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.