Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γ. Ψυχογιός,Βουλευτης: Ο αγώνας για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας, αφορά όλους μας».

Γ. Ψυχογιός,Βουλευτης: Ο αγώνας για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας, αφορά όλους μας».

Έκθεση φωτογραφίας για την έμφυλη βία από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-θυμάτων βίας Κορίνθου

από Korinthiatv

Την έκθεση φωτογραφίας για την έμφυλη βία που οργάνωσε το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-θυμάτων βίας Κορίνθου, στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, επισκέφθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας Γ. Ψυχογιός.

Στις δηλώσεις του τόνισε πως πρόκειται για μια εξαιρετική συλλογική έκθεση με πολύ δυνατά έργα και μια βαθιά, αυθεντική ματιά στο ζήτημα της έμφυλης βίας, από τα στερεότυπα και τον σεξισμό, την καταπίεση και τις διακρίσεις, μέχρι τις γυναικοκτονίες.
Χαιρέτησε την εξωστρεφή δράση του Συμβουλευτικού Κέντρου Κορίνθου – και σημείωσε πως αξίζουν τα εύσημα σε αυτούς/ες που δούλεψαν και συμμετείχαν – μία Έκθεση πολύ σημαντική για την πόλη, την τοπική κοινωνία και το Νομό συνολικά .
Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά πως «..Ο αγώνας, εξάλλου, για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας, για την ανθρώπινη χειραφέτηση και απελευθέρωση είναι καθημερινός και αφορά όχι μόνο τους θεσμικούς φορείς, αλλά και όλους εμάς».

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.