Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γραπτή δήλωση Ανδρέα Σιάχου για το νέο Δημαρχείο Βέλου-Βόχας,στο Ζευγολατιό

Γραπτή δήλωση Ανδρέα Σιάχου για το νέο Δημαρχείο Βέλου-Βόχας,στο Ζευγολατιό

από Korinthiatv
Αναφέρει ο κος Σιάχος για το νέο Δημαρχείο:
Ενημερώνουμε τους δημότες μας, που βάλλονται καθημερινά από παραπληροφόρηση και μηδενισμό, ότι το στοίχημα του Δημαρχείου για τον Δήμο, τη Δημοτική Αρχή και όλους τους δημότες Βέλου-Βόχας, έχει ήδη κερδηθεί
1ον : ✔️με τη χρηματοδότηση
2ον: ✔️με την υπογραφή του συμφωνητικού κατασκευής
3ον: ✔️με την εξασφάλιση έκπτωση 16,24% που αντιστοιχεί σε ποσό 487.000€
4ον: ✔️με την υπερπήδηση όλων των εμποδίων, απρόοπτων και απρόβλεπτων και την συνέχιση του έργου, την ολοκλήρωσή του και την παράδοσή του στους δημότες για την εξυπηρέτησή τους, την διευκόλυνσή τους και την αναβάθμιση των παρεχόμενων σε αυτούς, υπηρεσιών.
Πολιτικά παιχνίδια ενόψει προεκλογικής περιόδου είναι φυσιολογικό – αν και όχι θεμιτό – να υπάρχουν. Πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των δημοτών κυρίως τους οποίους επιχειρούν να παραπλανήσουν με ασύστολα ψέματα, ύβρεις και αναπόδεικτα επιχειρήματα. Όμως η Δημοτική αρχή τα αντιπαρέρχεται. Τα προσπερνά και παραμένει επικεντρωμένη πάντα στον στόχο και το σκοπό της, που ήταν, είναι και θα είναι η εξυπηρέτηση του κοινού καλού!
Καλή προεκλογική περίοδο!!
Ο Δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Σιάχος είναι εκ νέου υποψήφιος με τον νυν Δήμαρχο Ανν.Παπακυριάκο [ Δημοτική ενωτικη κίνηση ].

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.