Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γραπτή δήλωση Βαγγέλη Παπαιωάννου αναφορικά με τα λεγόμενα Νανόπουλου

Γραπτή δήλωση Βαγγέλη Παπαιωάννου αναφορικά με τα λεγόμενα Νανόπουλου

από Korinthiatv
Διαβάστε την γραπτή δήλωση του Ευ.Παπαιωάννου προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφορικά με τα,πρόσφατα λεγόμενα του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου:
ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!
Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Επειδή η ευγένεια και η συνειδητή επιλογή τήρησης χαμηλών τόνων από μέρους μου ερμηνεύεται από κάποιους ως αδυναμία. Επειδή σε όλη την προσωπική και επαγγελματική μου διαδρομή αλλά και την ενασχόληση με τα κοινά, υπήρξα και παραμένω πάνω απ΄ όλα:
– ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ
– ΑΛΗΘΙΝΟΣ
– ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ
– ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ
να ενημερώσω το έμμισθο “Γραφείο Τύπου και λοιπών… εργασιών” του Δημάρχου Κορινθίων, ότι «ξέχασε» να αναφέρει και κυρίως να αναρτήσει επίσης σε δημόσια θέα, ότι υπάρχουν ακόμα 2 αποφάσεις ορισμού μου ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων, συνολικής χρονικής διάρκειας ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ (𝟏𝟕) μηνών για τους οποίους επιτελούσα τα αυξημένα καθήκοντα των Αντιδημαρχιών μου ΑΜΙΣΘΙ!!
Και επειδή επίσης έχω μάθει να μιλώ μόνο με πράξεις και αποδείξεις, επισυνάπτω τις αποφάσεις ορισμού μου ως ΑΜΙΣΘΙ Αντιδημάρχου από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
1η απόφαση ορισμού ΑΜΙΣΘΙ Αντιδημάρχου, χρονικό διάστημα 12 μηνών: https://diavgeia.gov.gr/…/9%CE%9A%CE%9D%CE%A4%CE%A9%CE…
2η απόφαση ορισμού ΑΜΙΣΘΙ Αντιδημάρχου, χρονικό διάστημα 5 μηνών: https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%A8110%CE%A9%CE%9B7-%CE%9F…
Να υποθέσω λοιπόν ότι τους ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ (17) ολόκληρους μήνες που ήμουν ΑΜΙΣΘΙ Αντιδήμαρχος, ψήφιζα το σύνολο των αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνέδραμα στην παραγωγή έργου της Δημοτικής Αρχής, χωρίς ο κος Δήμαρχος να με … πληρώνει, όπως ανέφερε σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Καλό θα ήταν να συνεννοηθείτε εκεί στο Δημαρχείο, Δήμαρχος και “Γραφείο Τύπου και λοιπών … εργασιών”, γιατί φάσκετε και αντιφάσκετε… Τελικά μας πλήρωνε ο κος Δήμαρχος για να ψηφίζουμε ή όχι;
“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!”
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.