Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ H Ιωάννα Φιλντίση υποψήφια στην Π.Ε.Κορινθίας με τον Πέτρο Τατούλη

H Ιωάννα Φιλντίση υποψήφια στην Π.Ε.Κορινθίας με τον Πέτρο Τατούλη

από Korinthiatv
Aναφέρει η κα Ιωάννα Φιλντίση:
Αποφάσισα να βρεθώ στο πλευρό του εμπειρότατου αυτοδιοικητικά ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ και να ενώσω τις δυνάμεις μου με στελέχη που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αγωνίες των τοπικών κοινωνιών της Πελοποννήσου.
Στην απόφασή μου αυτή με οδήγησε η αγάπη και η αγωνία για την εξέλιξη του τόπου που ζω, της ΝΕΜΕΑΣ, αλλά και συνολικά του νομού Κορινθίας στον οποίο εργάζομαι τα τελευταία 25 χρόνια.
Στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη “ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, συμμετέχουμε υποψήφιοι προερχόμενοι από όλους τους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι μοιραζόμαστε έναν ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ: να γίνει η Πελοπόννησος ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΙΣΧΥΡΗ και ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ.
Βλέπετε, έχοντας και η ίδια εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, η πάγια πεποίθησή μου είναι ότι η Αυτοδιοίκηση γενικά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ειδικά δεν χρειάζονται “κομματικά καπέλα”, χρειάζονται ανθρώπους ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ και ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ, καταξιωμένους ήδη ο καθένας στον τομέα του, που θ’ αγωνιστούν για την ανάδειξη των συγκριτικών και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της πιο δυναμικά αναπτυσσόμενης Περιφέρειας της Χώρας μας, για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και για την πρόοδο και ευημερία της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.
Να είστε σίγουροι, ότι είμαι ένας από αυτούς.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.