Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Κορινθία στηρίζει Κώστα Κόλλια\Με άρωμα νίκης συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις του Βουλευτή Κορινθίας

Η Κορινθία στηρίζει Κώστα Κόλλια\Με άρωμα νίκης συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις του Βουλευτή Κορινθίας

Εκλογές 2023 με τον επαγγελματισμό και το κύρος του KorinthiaTV

από Korinthiatv

Oι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι αγκάλιασαν για ακόμα φορά τις προεκλογικές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε σε ΣοφικόΑγγελόκαστρο και Κόρφο ο Κώστας Κόλλιας, Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κόλλιας, παίρνοντας το λόγο, χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε εγκάρδια όλες και όλους όσοι τον στηρίζουν διαχρονικά και στέκονται στο πλευρό του, πιστεύοντας στο όραμά του για μια καλύτερη Κορινθία και αναγνωρίζοντας τα πεπραγμένα του στη διάρκεια της βουλευτικής θητείας του.

Σε σημερινή επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον κ. Κόλλια, ο Βουλευτής Κορινθίας προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά τους φίλους Σοφικίτες, Αγγελοκαστρίτες και Κορφιώτες, που μου απέδειξαν και χθες τη διαχρονική στήριξή τους προς το πρόσωπό μου!

Έδωσαν δυνατό παρών σε όλες τις χθεσινοβραδινές συγκεντρώσεις μου και μου «έσφιξαν το χέρι» στην κρίσιμη αυτή συγκυρία για την πατρίδα μας και όλους τους Έλληνες.

Εκτιμώ ότι οι συμπολίτες μου αναγνωρίζουν τις βελτιωτικές παρεμβάσεις και τις μεγάλες διαρθρωτικές δράσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκης, που στοχεύουν στην κοινωνική πρόοδο, την οικονομική ανάπτυξη και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας μας.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε όλοι ΜΑΖΙ στην ίδια τροχιά. Με τα ίδια ιδανικά, τις ίδιες αρχές και το ίδιο όραμα για μια ακόμα καλύτερη Ελλάδα.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!

Ενωτικά, δυναμικά και με ευπρέπεια, για την Κορινθία που αξίζουμε.»

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.