Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Απ. Γεώργαρη στον Υπουργό Αγρ. Αναπτυξης Γ.Γεωργαντά

Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Απ. Γεώργαρη στον Υπουργό Αγρ. Αναπτυξης Γ.Γεωργαντά

Κατά την ομιλία του Υπουργού,χθες,στο Κιάτο,σε πολυπληθή,ανοιχτή,συγκέντρωση

από Korinthiatv

Το ζήτημα των 1000 και πλέον Κορίνθιων παραγωγών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές και δεν έχουν τρόπο ένταξης σε διαδικασίες αναδιάρθρωσης,ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς ώστε να διαθέσουν τα προϊόντα τους ,έθεσα στον Υπουργό κ.Γιώργο Γεωργαντά χθες το βράδυ στο Κιάτο, στην εκδήλωση της τοπικής ΔΗΜΤΟ.

𝝤 𝝪𝝿𝝾𝞄𝞀𝝲ός 𝞆𝝰𝞀𝝰𝝹𝞃ή𝞀𝝸𝞂𝝴 𝞃𝝶𝝼 𝝿𝝰𝞀έ𝝻𝝱𝝰𝞂𝝶  𝝴𝝽𝝰𝝸𝞀𝝴𝞃𝝸𝝹ή!

Παραδέχτηκε πως ποτέ δεν είχε τεθεί το καίριο αυτό ζήτημα και 𝝙𝝚𝝨𝝡𝝚𝝪𝝩𝝜𝝟𝝚 ά𝝻𝝴𝞂𝝰 𝝼𝝰 𝞃𝝾 𝝳𝝴𝝸 ώ𝞂𝞃𝝴 𝝼𝝰 έ𝞆𝝴𝝸 𝞃𝝸ς 𝝰𝝿𝝰𝝼𝞃ή𝞂𝝴𝝸ς, 𝝹𝞄𝞀ί𝞈ς ό𝝻𝞈ς 𝞃𝝸ς #𝝺ύ𝞂𝝴𝝸ς αφού το θέμα αφορά εκατοντάδες οικογένειες και έναν σημαντικό κρίκο της παραγωγικής διαδικασίας και της οικονομίας.

Έ𝝷𝝴𝞂𝝰 𝝴𝝿𝝸𝝿𝝺έ𝝾𝝼 𝞃𝝾 𝝷έ𝝻𝝰 𝞃𝞈𝝼 𝝰𝝿𝝾𝝵𝝶𝝻𝝸ώ𝞂𝝴𝞈𝝼 𝝿𝝾𝞄 𝝴𝝹𝞀𝝴𝝻𝝻𝝾ύ𝝼 𝝰𝝿ό 𝞃𝝾 𝟮𝟬𝟮1για την Ανατολική Κορινθία 𝝵𝝶𝞃ώ𝝼𝞃𝝰ς ημερομηνίες πληρωμής όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές τότε. Ο Υπουργός μας μετέφερε την δέσμευση του Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ.Χρήστου Τριαντόπουλου ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες πληρωμής.

#𝚳𝚬𝚸𝚰𝚳𝚴𝚨 𝚳𝚶𝚼 είναι να θέτω ζητήματα που μας αφορούν όλους στα στελέχη που επισκέπτονται τον τόπο μας και κατέχουν θέσεις ευθύνης και όχι απλά να παρίσταμαι και να ακούω όσα αναφέρουν.
𝝘𝝸𝝰𝞃ί 𝞂𝝶𝝻𝝰𝞂ί𝝰 έ𝞆𝝾𝞄𝝼 𝝾𝝸 𝝰𝝿𝝰𝝼𝞃ή𝞂𝝴𝝸ς 𝝹𝝰𝝸 𝝾𝝸 𝝺ύ𝞂𝝴𝝸ς!

Έτσι ξεκίνησα, έτσι συνεχίζω!

Αποστόλης Γέωργαρης
Παραγωγός
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Κορίνθου

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.