Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Απ. Γεώργαρη στον Υπουργό Αγρ. Αναπτυξης Γ.Γεωργαντά

Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Απ. Γεώργαρη στον Υπουργό Αγρ. Αναπτυξης Γ.Γεωργαντά

Κατά την ομιλία του Υπουργού,χθες,στο Κιάτο,σε πολυπληθή,ανοιχτή,συγκέντρωση

από Korinthiatv

Το ζήτημα των 1000 και πλέον Κορίνθιων παραγωγών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές και δεν έχουν τρόπο ένταξης σε διαδικασίες αναδιάρθρωσης,ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς ώστε να διαθέσουν τα προϊόντα τους ,έθεσα στον Υπουργό κ.Γιώργο Γεωργαντά χθες το βράδυ στο Κιάτο, στην εκδήλωση της τοπικής ΔΗΜΤΟ.

? ??????ός ??????ή???? ??? ???έ?????  ?????????ή!

Παραδέχτηκε πως ποτέ δεν είχε τεθεί το καίριο αυτό ζήτημα και ?????????? ά???? ?? ?? ??? ώ??? ?? έ??? ??ς ?????ή???ς, ???ί?ς ό??ς ??ς #?ύ???ς αφού το θέμα αφορά εκατοντάδες οικογένειες και έναν σημαντικό κρίκο της παραγωγικής διαδικασίας και της οικονομίας.

Έ???? ?????έ?? ?? ?έ?? ??? ???????ώ???? ??? ???????ύ? ??ό ?? ???1για την Ανατολική Κορινθία ???ώ???ς ημερομηνίες πληρωμής όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές τότε. Ο Υπουργός μας μετέφερε την δέσμευση του Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ.Χρήστου Τριαντόπουλου ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες πληρωμής.

#??????? ??? είναι να θέτω ζητήματα που μας αφορούν όλους στα στελέχη που επισκέπτονται τον τόπο μας και κατέχουν θέσεις ευθύνης και όχι απλά να παρίσταμαι και να ακούω όσα αναφέρουν.
????ί ?????ί? έ???? ?? ?????ή???ς ??? ?? ?ύ???ς!

Έτσι ξεκίνησα, έτσι συνεχίζω!

Αποστόλης Γέωργαρης
Παραγωγός
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Κορίνθου

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.