Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ K. Mητσοτάκης -Τρίπολη:Να τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή,να εκλέξουμε τον Δ. Πτωχό Περιφερειάρχη!

K. Mητσοτάκης -Τρίπολη:Να τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή,να εκλέξουμε τον Δ. Πτωχό Περιφερειάρχη!

από Korinthiatv

«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι Έλληνες πολίτες απέδειξαν με την ψήφο τους ότι εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία και τις επιλογές τις οποίες έκανε.Όμως, είμαστε σήμερα εδώ γιατί, όπως σας είπα, υπάρχει και δεύτερος γύρος εκλογών. Θέλω να κερδίσουμε τον μέγιστο αριθμό των Περιφερειών την Κυριακή η οποία έρχεται. Μία από τις Περιφέρειες τις οποίες σίγουρα θα κερδίσουμε, θα είναι η Πελοπόννησος. Με τη δική σας την προσπάθεια, πάμε να κάνουμε τον τελικό αγώνα για να εκλέξουμε τον Δημήτρη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου», τόνισε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη, όπου συμμετείχε σε εκδήλωση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σήμερα μαζί σας στην Τρίπολη, για να σας μεταφέρω την ανάγκη να τελειώσουμε αυτό το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή: να εκλέξουμε τον Δημήτρη Πτωχό τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης .

Είπε επίσης ότι γνωρίζει τον Δημήτρη Πτωχό από την εποχή που ήταν και οι δύο στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε επίσης ότι η ΝΔ έδωσε ανοιχτά στις περιφερειακές εκλογές πολιτικό πρόσημο.

«Το κάναμε διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι επόμενοι Περιφερειάρχες πρέπει να συμμερίζονται το ίδιο όραμα με την κυβέρνηση ως προς την αναπτυξιακή δυναμική της Περιφέρειάς τους. Οι Περιφερειάρχες, αυτοί που εξελέγησαν ήδη και αυτοί που θα εκλεγούν, θα κληθούν να διαχειριστούν πολύ σημαντικούς πόρους, ευρωπαϊκούς πόρους που αυτή η κυβέρνηση κατάφερε και εξασφάλισε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο και να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Να μπορούμε να συνεννοηθούμε για τις μεγάλες προτεραιότητες της επόμενης μέρας. Για τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν για να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα. Για την ανάγκη να διαχειριστούμε σωστά τους υδάτινους πόρους έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι αγρότες μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νερό το οποίο χρειάζονται. Για την αναπτυξιακή δυναμική κάθε Περιφερειακής Ενότητας ξεχωριστά», σημείωσε.

Ο Δημήτρης Πτωχός τόνισε πως την Κυριακή οι πολίτες θα στείλουν ακόμη πιο αποφασιστικά τα μηνύματα του α’ γύρου.

«Την προηγούμενη Κυριακή, το μήνυμα των συμπολιτών μας ήταν ξεκάθαρο, ήταν ηχηρό, έδειξαν τι θέλουν χωρίς καμία αμφιβολία. Είπαν ένα μεγάλο, δυνατό “ναι” στην αισιοδοξία και την αγάπη για τον τόπο μας, “ναι” στο σχέδιό μας για να κάνουμε την Πελοπόννησο μία Περιφέρεια πρότυπο σε όλα τα επίπεδα. Είπαν ένα μεγάλο “όχι” και γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και στις ξεπερασμένες λογικές του χθες», σημείωσε από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Και πρόσθεσε: «Το ίδιο ακριβώς μήνυμα, τα ίδια ακριβώς μεγάλα “ναι” και μεγάλα “όχι” θα πουν οι πολίτες της Πελοποννήσου, ακόμη πιο δυνατά, ακόμα πιο αποφασιστικά, με ακόμα μεγαλύτερο πάθος, αυτή την Κυριακή».

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.