Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Και νέα ονόματα από τον Νίκο Σταυρέλη για τον Δήμο Κορινθίων

Και νέα ονόματα από τον Νίκο Σταυρέλη για τον Δήμο Κορινθίων

Η προεκλογική περίοδος έχει ανοίξει για τα καλά

από Korinthiatv

Τρεις ακόμα υποψηφίους ανακοινώνει ο Νίκος Σταυρέλης, που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

  1. ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Τενέας. Μόνιμος κάτοικος Αγίου Βασιλείου. Επιχειρηματίας με το γνωστό οινοποιείο στον Άγιο Βασίλειο. 45 ετών. Παντρεμένος με τη Μαρία Μπαλάφα και έχουν δύο παιδιά.

 

  1. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – Γέννημα θρέμμα του Συνοικισμού, διαμένει με την οικογένειά του στη κοινότητα Εξαμιλίων. Είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Δρίτσουλα με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη επιχείρηση της Κορίνθου και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων. Πρόεδρος επί πενταετία στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Εξαμιλίων. Υπεύθυνος μέχρι πρόσφατα στο ΚΑΠΗ Εξαμιλίων. Γνωστός στην κορινθιακή κοινωνία για την αθλητική του δράση για χρόνια ποδοσφαιριστής στον Κύψελο και τον Άρη Κορίνθου. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Νανόπουλου.

Ο Ανδρέας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

 

  1. ΚΟΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Πρώην Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Σοφικού 2015-19. Αντιπρόεδρος 2011-15. Εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος από το 2010 μέχρι σήμερα. Αντιπρόεδρος εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας Σολυγείας 2011-15. Εκκλησιαστικός επίτροπος 2011-14. Πρόεδρος του Πανσολυγειακού 2017-19. Παντρεμένος με την Μαρία Γκεζερλή με τρία παιδιά. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμού του κ. Πνευματικού.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Σοφικού.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.