Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Και [!] ο Δημαρχος Αννιβας Παπακυριακος στην συσκεψη που πραγματοποιηθηκε στο Υπ.Αγροτικης Αναπτυξης

Και [!] ο Δημαρχος Αννιβας Παπακυριακος στην συσκεψη που πραγματοποιηθηκε στο Υπ.Αγροτικης Αναπτυξης

Για τις αποζημειωσεις των αγροτων...

από Korinthiatv
Υπο τον Υπουργο Γ.εωργαντα αλλα και την παρουσια των Χρ.Δημα,Ν.Ταγαρα και Κ.Κολλια!

Εκει ηταν και οι Δημαρχοι Κορινθιων Β.Νανοπουλος και Νεμεας Κ.Φρουσιος!

Το παρόν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έδωσε ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Νίκο Ρόζο, ενισχύοντας με την παρουσία του και την τοποθέτησή του, τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, που για άλλη μια χρονιά φέτος, είδαν την παραγωγή τους να καταστρέφεται εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.
Η σημαντική είδηση την οποία ανακοίνωσε ο Υπουργός στην συνάντηση είναι ότι οι αναγγελίες που έχουν γίνει ήδη στον ΕΛΓΑ, για τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή, ανεξαρτήτως αν καλύπτονται από τα κριτήρια που αφορούν σε θερμοκρασίες, ύψος βροχόπτωσης κλπ, θα εξεταστούν θετικά.
Αυτή η απόφαση δικαιώνει τις αποφάσεις και τις ενέργειες του δήμου Βέλου-Βόχας. Θυμίζουμε ότι ήδη από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου οι ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στον Δήμο Βέλου-Βόχας δέχονται δηλώσεις ζημιάς από τις βροχοπτώσεις. Οι δηλώσεις θα μπορούν να κατατεθούν έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.
Επιπλέον, ο υπουργός δεσμεύτηκε για την πρόσληψη επιπλέον εκτιμητών για τον ΕΛΓΑ έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να πραγματοποιηθούν όλες οι εκτιμήσεις και οι αγρότες να αποζημιωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα .
Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος με την ολοκλήρωση της συνάντησης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποδοχή των αιτημάτων του δήμου και των αγροτών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης γεγονός που θα μετριάσει και θα καλύψει κατά το δυνατόν την φετινή μεγάλη ζημιά στις καλλιέργειες.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.