Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κιάτο\H Σταματίνα Παγούνη υποψήφια με τον Δημήτρη Πιστεύο

Κιάτο\H Σταματίνα Παγούνη υποψήφια με τον Δημήτρη Πιστεύο

από Korinthiatv

Αναφέρει η κα Παγούνη:

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, έχω τη δέσμευση και την προθυμία να εργαστώ για τη διατήρηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον δήμο μας. Θα είμαι διαθέσιμη για να ακούω και να συζητώ με τους πολίτες, να αντιμετωπίζω τις ανησυχίες και να αναζητώ λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Σας καλώ να συμμετάσχετε σε αυτήν τη διαδικασία αλλαγής, δίνοντας την ψήφο σας για μια ανανεωμένη και δραστήρια ομάδα δημοτικών συμβούλων. Αυτή η ομάδα θα δραστηριοποιηθεί με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών μας, με αξίες όπως η διαφάνεια, η ακεραιότητα και η ενεργός συμμετοχή των πολιτών.
Είμαι πεπεισμένη ότι η επείγουσα αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από εμάς, από την καρδιά του δήμου μας. Με τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων των πολιτών, μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα κοινωνικό πλαίσιο που θα προωθεί την ευημερία και την ισότητα για όλους. Η ψήφος σας είναι ο πολύτιμος πόρος που μπορεί να οδηγήσει σε αυτήν την αλλαγή και να μας επιτρέψει να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα και τις ανάγκες του δήμου μας με ευθύνη και αποφασιστικότητα.
Σας προσκαλώ, λοιπόν, να δώσετε την ψήφο σας για να ξεκινήσουμε αυτήν την αλλαγή μαζί. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας δημιουργήσουμε ένα πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο μέλλον για τον δήμο μας.

Yποψήφια δημοτική σύμβουλος-Επόμενη μέρα

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.