Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κιάτο \ Βούλιαξε το Δημοτικό θέατρο για τον Χρήστο Δήμα

Κιάτο \ Βούλιαξε το Δημοτικό θέατρο για τον Χρήστο Δήμα

Εκλογές 2023 με τον επαγγελματισμό και το κύρος του KorinthiatV

από Korinthiatv
Πραγματοποιήθηκε,χθες,η ομιλία του Χρίστου Δήμα στο Δημοτικό θέατρο Κιάτου με την παρουσία πλήθους κόσμου!
ΣήμεραΚυριακη,στις 19:00 ο κος Δήμας μιλάει στη Κόρινθο.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην ΚορινθίαΧρίστος Δήμας, πραγματοποίησε χθες κεντρική ομιλία στο Κιάτο, στην τελική ευθεία πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Δήμας, αρχικά ευχαρίστησε τους πολίτες για την πολύ δυναμική παρουσία τους στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Δημαρχείου, το οποίο ήταν κατάμεστο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρουσίασε το κυβερνητικό έργο, μίλησε –μεταξύ άλλων- για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας, τα εθνικά θέματα, τους αγρότες και για το έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στη συνέχεια έγινε ειδική αναφορά στην περιοχή του Δήμου Σικυωνίων. Ο κ. Δήμας μίλησε -μεταξύ άλλων- για το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου που χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και την προστιθέμενη αξία που αποδίδει στον τόπο μας, για τα νέα έργα υποδομής στην περιοχή, αλλά και για όλα όσα επετεύχθησαν στην ευρύτερη περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πραγματοποιεί επίσκεψη σε ΣοφικόΑγγελόκαστροΚόρφοΑγ, Ιωάννη, ενώ στις 19:00, θα πραγματοποιήσει την Κεντρική του ομιλία στην Κόρινθο, στο Δημοτικό Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης

Βασικά σημεία από την ομιλία του Χρίστου Δήμα στο Κιάτο:

«Πριν από τέσσερα χρόνια με τιμήσατε ξανά με την ψήφο σας, ώστε να εκπροσωπήσω εσάς και την Κορινθία στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου εμπιστεύθηκε τη θέση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με σκοπό να συμβάλλω στην οικονομική ανοικοδόμηση της χώρας.

Πραγματοποιήσαμε αυτά για τα οποία είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά και σήμερα η Ελλάδα είναι μια διαφορετική χώρα σε σχέση με το 2019, ισχυρότερη οικονομικά, κοινωνικά και διπλωματικά.

√ Πετύχαμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιδόσεις ανάπτυξης υπερδιπλάσιες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Συγκεκριμένα στον τομέα μου, στην Έρευνα και στην Καινοτομία η Ελλάδα το 2023 έφτασε στη πρώτη θέση της Ευρώπης στο ρυθμό βελτίωσης της καινοτομίας.

√  Δημιουργήσαμε σχεδόν 300.000 θέσεις εργασίας, μειώνοντας την ανεργία κατά επτά μονάδες. Στόχος μας οι νέοι άνθρωποι να έχουν την επιλογή να παραμείνουν στον τόπο τους και να πραγματοποιούν εδώ τα όνειρα τους.

√ Αυξήσαμε τον βασικό μισθό κατά 20% και μειώσαμε ταυτόχρονα πενήντα έξι (56) φόρους.

√ Στηρίξαμε τα νοικοκυριά, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις που δοκιμάστηκαν, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία αλλεπάλληλες κρίσεις όπως την πανδημία, τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

√ Θωρακίζουμε αποφασιστικά τα σύνορά μας στον Έβρο και στο Αιγαίο και ξαναδώσαμε στην Ελλάδα το διεθνές κύρος που της αξίζει.

√ Μειώσαμε τη γραφειοκρατία και τις ουρές στο δημόσιο αξιοποιώντας τη τεχνολογία.

Στην Κορινθία, σημαντικά έργα υποδομών ολοκληρώθηκαν, άλλα προχωρούν και νέα σχεδιάζονται. Επενδύσεις, εγχώριες και διεθνείς, δημιουργούν όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας ανοίγοντας νέες προοπτικές.

Θα ήθελα κλείνοντας, να σας ζητήσω να με τιμήσετε  με την ψήφο σας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ώστε να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη και να συνεχίσουμε την πορεία που ξεκινήσαμε μαζί τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κορινθία.»


Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.