Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κωνσταντίνος Κόλλιας,Βουλευτής \ Εισήγητης στο Νομοσχέδιο για τις ηλεκτρονικές απάτες

Κωνσταντίνος Κόλλιας,Βουλευτής \ Εισήγητης στο Νομοσχέδιο για τις ηλεκτρονικές απάτες

Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση του επίμαχου νομοσχεδίου

από Korinthiatv

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας, παρουσιάζει σταθερά έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις ηλεκτρονικές απάτες που επίκειται να κατατεθεί εντός του μήνα, στο οποίο είχε την τιμή να οριστεί Εισηγητής της Πλειοψηφίας.

 

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ο ίδιος έχει οριστεί Εισηγητής σε νομοσχέδια τόσο σημαντικής βαρύτητας, με ιδιαίτερο κοινωνικό αντίκτυπο, καθώς στο ενεργητικό του έχει πλήθος συμμετοχών σε πολλά και διαφορετικά σχέδια νόμου.

Σημειώνεται ότι στις 13 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση του επίμαχου νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οποίο αναμένεται στις διατάξεις του να προβλέπει την αποζημίωση των καταναλωτών από τις τράπεζες σε περίπτωση που πέσουν θύματα ηλεκτρονικής απάτης μέσω καρτών ή κλοπής των προσωπικών δεδομένων τους και κωδικών e-banking.

Ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις πολιτών, οι οποίοι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βλέπουν τις καταθέσεις τους να «κάνουν φτερά».

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εκτιμά ότι το εν λόγω νομοσχέδιο θα ψηφιστεί εντός του Ιανουαρίου στην Βουλή και θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Φεβρουάριο.​

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.