Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κόρινθος\5 νέα ονόματα ανακοίνωσε o Νίκος Σταυρέλης

Κόρινθος\5 νέα ονόματα ανακοίνωσε o Νίκος Σταυρέλης

Δημοτικες εκλογες 2023

από Korinthiatv

Ανακοινώνουμε πέντε ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας. Ομιλεί 4 ξένες γλώσσες. Αρκετά χρόνια τραπεζικός υπάλληλος στη EUROBANKστην Κόρινθο και το Λουτράκι. Γόνος της γνωστής Κορινθιακής οικογένειας των Γιαννακοπουλαίων. Η Πηνελόπη πρώτη φορά θα είναι υποψήφια σε δημοτικές εκλογές.

2.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Λογιστής με δικό του Λογιστικό Γραφείο στην Κόρινθο. Προϊστάμενος του Λογιστηρίου της Ένωσης Συνεταιρισμών Κορινθίας από το 1998. Ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξή μας σε πολύ καλή σειρά.

3.ΜΟΝΑΣΤΕΡΛΗΣ ΝΙΚΟΣ – Λιμενικός Κυβερνήτης του περιπολικού-καταδιωκτικού σκάφους του Λιμεναρχείου Κορίνθου. Κάτοικος του Συνοικισμού και Μικρασιάτης την καταγωγή. Ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του κ. Πνευματικού σε πολύ καλή σειρά.

4.ΔΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ από το Χιλιομόδι 42 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος. Γιός του αείμνηστου Προέδρου της Κοινότητας Χιλιομοδίου Χρήστου Δράκου. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Τενέα με το συνδυασμό μας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Μιχάλης  θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Χιλιομοδίου.

5.ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ από το Χιλιομόδι 41 ετών. Ελεύθερος επαγγελματίας με επιχείρηση  αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών. Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παλαιού Μοναστηριού «Παναγία η Φανερωμένη». Πρώτη φορά ασχολείται με δημοτικές εκλογές.

Ο Κώστας  θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Χιλιομοδίου.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.