Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κόρινθος\Έξι ακόμα υποψήφιοι θα στελεχώσουν την ” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Κόρινθος\Έξι ακόμα υποψήφιοι θα στελεχώσουν την ” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

από Korinthiatv
Ανακοίνωση υποψηφίων από την ”Πνοή δημιουργίας”:
Υποδεχόμαστε με χαρά έξι ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
ΛΑΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Η Λάμα Αναστασία του Δημητρίου ζει με την οικογένεια της στον Συνοικισμό. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Σκούρτη από το Αγιονόρι και έχουν ένα παιδί.
Έχει αποφοιτήσει από το Ι.Ι.Ε.Κ Κοντοράβδη αισθητική – κομμωτική και τα τελευταία χρόνια διατηρεί κομμωτήριο στον Συνοικισμό Κορίνθου. Η Αναστασία εντάσσεται στην προσπάθεια της Πνοής Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη προκειμένου να λυθούν καίρια ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Κορινθίων.
Η Αναστασία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Άσσου – Λεχαίου.
ΘΩΔΗ ΒΕΡΔΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Η Κωνσταντίνα Θώδη ήταν παντρεμένη με τον Άγγελο Βερδέ και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη την Μαρία.
Η Κωνσταντίνα είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Τενεάτισσες και γενικά έχει πλούσιο εθελοντικό έργο στο χωρίο της, το Χιλιομόδι.
Η Κωνσταντίνα αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές λόγω της ανάγκης για προσφορά.
Η Κωνσταντίνα είναι υποψήφια Σύμβουλος στο Τ.Σ. Χιλιομοδίου.
ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ο Κώστας Κωνσταντίνος Μπακλώρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 2 1978. Μένει μόνιμα στην Κλένια Κορινθίας. Είναι Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Χιλιομοδίου . Είναι Αγρότης . Είναι Εθελοντής Αιμοδότης και Ενεργό μέλος στην Επιτροπή Αιμοδοσίας στην Ενορία της Κλένιας. Στηρίζει Νίκο Σταυρέλη γιατί είναι γνήσιος.
Ο Κώστας είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Κλένιας.
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
Η Ιωάννα Μπαλαμπάνη του Αναστασίου είναι παντρεμένη με τον Στάθη Ντρούλια και ζει μόνιμα με την οικογένεια της στο Άγιο Βασίλειο.
Η Ιωάννα αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές διότι θέλει να δει να γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη του χωριού της.
Η Ιωάννα είναι υποψήφια Σύμβουλος στο Τ.Σ. Αγίου Βασιλείου.
ΜΠΑΣΙΩΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ (ΣΙΣΥ)
Η Σίσυ είναι Βοηθός Μικροβιολόγου, Βοηθός Αισθητικού. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Είναι έγγαμη και επιθυμεί το καλύτερο για τον τόπο της.
Η Σίσυ είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.
ΤΟΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Η Φωτεινή Τόγια του Γεωργίου και της Μαρίας το γένος Ξεθάλη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μόνιμη κάτοικος Αθικίων. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ προσχολικής αγωγής, δημιουργίας, έκφρασης και δραστηριοτήτων μετά επαίνων και υποτροφίας. Εθελόντρια , υπεύθυνη ΚΑΠΗ Αθικίων 2014-2022. Προσδοκά να την κρίνετε άξια συμμετοχής, συνδρομής και προσφοράς στον τόπο της.
Η Φωτεινή είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αθικίων.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.