Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κόρινθος\Ευχαριστήριο μήνυμα Θανάση Τσατσούλη

Κόρινθος\Ευχαριστήριο μήνυμα Θανάση Τσατσούλη

από Korinthiatv
Aναφέρει ο κος Τσατσούλης:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ όλους εσάς που μου εμπιστευτήκατε την ψήφο σας, στο πρώτο μου πολιτικό διάβημα και με κατατάξατε πολύ ψηλά στους σταυρούς προτίμησης.
Σας διαβεβαιώνω όλους πως από τη θέση του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Κορινθίων, αναλαμβάνω να διαχειριστώ με αίσθημα ευθύνης, ακεραιότητα και αισιοδοξία τα νέα μου καθήκοντα, προασπίζοντας τα συμφέροντα της πόλης μας με απόλυτη αφοσίωση.
Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Βασίλης Νανόπουλος για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό μου, στην πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου.
Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους τους συναδέλφους και συναγωνιστές μου της παράταξης Συμμαχία Πολιτών για τον δίκαιο αγώνα και την ανιδιοτελή προσπάθεια που κατέβαλαν με αξιοπρέπεια και ήθος.
Εκφράζω, επίσης, τα συγχαρητήρια μου, στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης για την εκλογή και την καθαρή του νίκη.
Του εύχομαι Καλή Επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του και ευελπιστώ στην αγαστή συνεργασία όλων μας, ώστε με συνέπεια και υπευθυνότητα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των Κορίνθιων συμπολιτών μας.
Με εκτίμηση,
Θανάσης Τσατσούλης

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.