Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κόρινθος\H Δήμητρα Τσουλουχά,υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νίκο Σταυρέλη

Κόρινθος\H Δήμητρα Τσουλουχά,υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νίκο Σταυρέλη

από Korinthiatv

Διαβάστε το,πλούσιο και ενδιαφέρον,βιογραφικό της Δήμητρας Τσουλουχά,υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την Πνοή δημιουργίας.H ίδια αναφέρει:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Σολομό Κορινθίας, στον ίδιο τόπο που εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι καθημερινά. Είμαι μόνιμος κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου.

Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχω ολοκληρώσει την μετεκπαίδευσή μου στην Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης. Επιπλέον είμαι κάτοχος Πιστοποιητικού με τίτλο “Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικής Προώθησης Εταιρικής Παρουσίας – Social Media – Marketing”.

Εργάστηκα στο Τμήμα F&B της εταιρείας Club Hotel Casino Loutraki για επτά συναπτά έτη, ενώ διετέλεσα Γενική Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων F&B για δύο από αυτά.

Από το 2004 έως σήμερα ασκώ καθήκοντα Διευθύντριας σε Ιδιωτική Εταιρεία Τροφίμων, όπου συνεργάζομαι καθημερινά με δεκάδες ανθρώπους, και έχω μάθει να σέβομαι την αξία της ομαδικότητας και της συντονισμένης και οργανωμένης προσπάθειας. Πιστεύω στην αξία που έχει η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα και πορεύομαι πάντα με αυτά τα δύο για πυξίδα.

Συμμετέχω για πρώτη φορά σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και θέλω να συμβάλλω θετικά στον τόπο μου. Ως μητέρα ενός 14χρονου αγοριού, κοιτάζω προς το μέλλον, με στόχο ένα θετικό αποτύπωμα σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς μας.

Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε Κορινθίων με τον Συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.