Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κορινθος\Ο Νικος Σταυρελης ανακοινωνει νεα ονοματα

Κορινθος\Ο Νικος Σταυρελης ανακοινωνει νεα ονοματα

Σε εκλογικη εγρηγορση η Πνοη δημιουργιας

από Korinthiatv

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

1.ΛΑΦΑΖΑΝΟΣ ΑΡΗΣ – Γεννημένος στην Κόρινθο. Ηλικία 42 ετών. Παντρεμένος με τη δικηγόρο Κορίνθου Ελένη Πλέσσα. Πτυχιούχος της Επαγγελματικής Σχολής Ναυπλίου στο Τμήμα Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων. Εργάζεται πάνω από 20 έτη στον ΟΤΕ COSMOTE. Εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της COSMOTE στην Αργολίδα-Κορινθία. Υπήρξε ποδοσφαιριστής πάνω από 25 χρόνια  σε διάφορες ομάδες της Κορινθίας, Αργολίδας και Αττικής.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Πνευματικού.

2.ΠΑΠΑΒΕΝΕΤΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – Έγκριτος δικηγόρος Κορίνθου επί 13 έτη. Έχει εκλεγεί για 2η συνεχόμενη θητεία (2018-20 και 2021-23) Πρόεδρος του σωματείου Λ.Ε.Α.Δ. Κορίνθου (Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Κορίνθου) που είναι αρμόδιο για το εφάπαξ, τα προνοιακά επιδόματα καθώς και την ιδιωτική ασφάλιση των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου. Είναι έγγαμος με την ΓαβριέλαΜπούκη και είναι κάτοικος Κορίνθου. Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα. Άμισθος νομικός σύμβουλος σωματείων μονογονεϊκών οικογενειών και πολιτιστικών συλλόγων.

Πρώτη φορά θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

3.ΔΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. 49 ετών. Επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων, ήχου, κεραίας και στην εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στην περιοχή της Κορίνθου από το 1997.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.

 

ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.