Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κόρινθος\Πληθώρα υποψηφίων στην Δημοτική παράταξη του Σταυρέλη

Κόρινθος\Πληθώρα υποψηφίων στην Δημοτική παράταξη του Σταυρέλη

από Korinthiatv

Αναφέρει,σε ανακοίνωσή της,η Δημοτική παράταξη του Νίκου Σταυρέλη:

Ανακοινώνουμε υποψηφίους που θα στελεχώσουν την Πνοή Δημιουργίας και το ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές.

 

ΡΕΚΛΕΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία είναι ιδιωτική υπάλληλος. Είναι γεννημένη στα Αθίκια, τον τόπο που μεγάλωσε και ζει μόνιμα με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Δεληστάθη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Τάσο φοιτητή στο Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης και τον Γιώργο μαθητή του Λυκείου. Από το 2010 είναι εκλεγμένη στην κοινότητα Αθικίων. Την περίοδο 2012-2014 ήταν Πρόεδρος της κοινότητας. Από τότε μέχρι σήμερα είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου.

Η Μαρία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Σαρωνικού.

 

ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ο Χρήστος ασχολείται με τα αγροτικά στην περιοχή του. Είναι κάτοικος Μαψού Κορινθίας και δηλώνει ότι είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα στην Κόρινθο, αλλάζοντας τις παθογένειες του τόπου και προχωρώντας προς την εξέλιξη του.

Ο Χρήστος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κουταλά.

 

ΜΠΕΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΚΑΤΣΕΝΗΣ)

Ο Σωτήρης εδώ και 20 χρόνια εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ως οδηγός. Είναι κάτοχος πτυχίου γεωπόνου από τεχνολογικό επαγγελματικό λύκειο.Διαμένει μόνιμα στο Σολομό Κορινθίας (Μπεκιάνικα). Είναι πατέρας ενός τέκνου του Νικολάου όπου είναι φοιτητής στο 4ο έτος στα πληροφοριακά συστήματα στην Πάτρα. Με χαρακτηριστικό του εαυτού του την υπευθυνότητα την εργατικότητα και την τιμιότητα, θέλησε να ενισχύσει αποφασιστικά και ενεργά προσφέροντας στον τόπο του τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Σωτήρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Σολομού.

 

ΛΑΓΟΥΣΗ ΠΟΥΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Βασιλική ασχολείται με τα οικιακά. Είναι από τον Κόρφο και έχει μία κόρη. Επιθυμεί να συνδράμει με κάθε τρόπο στη βελτίωση των σημείων στα οποία υστερεί η πόλη μας και στην εξέλιξη του τόπου καταγωγής της.

Η Βασιλική είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

 

ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ ΧΑΡΟΥΛΑ

Η Χαρούλα Δημογέροντα είναι ανθυπαστυνόμος εν ενεργεία με είκοσι επτά έτη υπηρεσίας. Κατάγεται από το Σπαθοβούνι Κορινθίας και την τελευταία εικοσαετία διαμένει στον Άσσο Κορινθίας.

Συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές το έτος 2019 με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Άσσος Πορεία Ανάπτυξης” όπου εξελέγει Τοπικός σύμβουλος. Επί σειρά έξι ετών έχει τελέσει πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Άσσου, προσφέροντας σημαντικά έργα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών και των δασκάλων. Είναι ενεργό μέλος σε κάθε είδους εθελοντικών δραστηριοτήτων.

Από συμμετοχή της σε δραστηριότητα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που αφορά φιλανθρωπικό και περιβαντολλογικό σκοπό έχει βραβευτεί με τον έπαινο της ευαρεσκείας από τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του πολίτη για τον υπερβάλλοντα ζήλο και αποτελεσματικότητα της.

Η Χαρούλα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

 

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΝΑ

Η Άννα Θεοδώρου του Παναγιώτη εργάζεται 23 χρόνια σε λογιστικό γραφείο στον Πειραιά. Κατάγεται από την Ήπειρο και είναι μόνιμος κάτοικος ΒλασσαίϊκωνΚατακαλίου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Αγαπά το Κατακάλι, αγαπά την Κόρινθο και είναι χαρά και τιμή της να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Σταυρελη και στην Πνοή Δημιουργίας.

Η Άννα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.

 

ΚΩΝΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

Η Ελευθερία Ειρήνη Κώνστα έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων ΤΕΙ. Είναι μητέρα 2 παιδιων και έχει καταγωγή από την Αλμυρή Κορινθίας. Δηλώνει με χαρά ότι θα πράξει τα δέοντα για να δει τον τόπο της να ανθίσει.

Η Ελευθερία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος γεννήθηκε στον Άσσο Κορινθίας και είναι παραγωγός επιτραπέζιων σταφυλιών. Παντρεμένος με την Θεοφανή Στεργιοπούλου ( Σπαθοβούνι) με την οποία απέκτησαν Τρία παιδιά. Τον Σταύρο απόφοιτο Παντείου Πανεπιστημίου, τον Δημήτρη στα Σώματα ασφαλείας (Αστυνομία) και τον Άγγελο μαθητή Β Λυκείου. Έχει διατελέσει πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση: 1987 – 1990 Κοινοτικός σύμβουλος Άσσου. 2003 – 2006 Πρόεδρος Κοινότητας Άσσου. 2007 – 2010 Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Άσσου Λεχαίου. 2011 – 2014 Τοπικός Σύμβουλος Άσσου εξελέγη πρώτος σε σταυρούς. 2015 – 2019 Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Συμμαχία Πολιτών (δεν εξελέγη για λίγες ψήφους). 2019 – 2023 πρώτος τοπικός σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ” Άσσος Πορεία Ανάπτυξης”. Από 1 – 5-2023 Πρόεδρος Κοινότητας Άσσου.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

 

ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΓιώργοςεργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλοςμετηνειδικότητα του χειριστή πρέσας, από το 2000 έωςσήμερα. Είναι απόφοιτοςτεχνικού επαγγελματικού λυκείου Κορίνθου μεειδικότητα ηλεκτρονικού. Από το 1999 ασχολείται με ένα σπουδαίοχόμπι, τονραδιοερασιτεχνισμόωςπτυχιούχοςραδιοερασιτέχνηςμεκρατικό πτυχίο από το 2004 μεδιακριτικό τίτλο SV3KAB.

Είναι μέλοςκαι ταμίαςτηςεθελοντικήςομάδας αποκατάστασηςεπικοινωνιώνσεκαταστάσεις έκτακτης ανάγκηςμεδιακριτικό τίτλοΟ.Ε.Ρ.Π. (Ομάδα ΕθελοντώνΡαδιοερασιτεχνώνΠελοποννήσου).

Αποτελεί μέλοςτηςεθελοντικήςομάδαςπρόληψης υποβοήθησηςκαταστολήςσεκαταστάσεις έκτακτης ανάγκηςμεδιακριτικό τίτλοΖΕΥΣ.

Έχει εργαστεί σανεικονολήπτηςκαι τεχνικόςροήςστηντοπική τηλεόρασηκαι ραδιοφωνία από το έτος 2000 – 2004.

ΓεννήθηκεστηνΚόρινθοτο 1978 και είναι κάτοικοςΠεριγιαλίουτηςδημοτικήςενότητας Άσσου – Λεχαίου. Είναι δεκαπέντεχρόνια έγγαμοςκαι πατέραςενός ανήλικου τέκνου.

Όσοι τονγνωρίζουνπροσωπικά , γνωρίζουν ότι είναι ένας άνθρωποςοοποίος , όπου και όποτετου έχει ζητηθεί ηβοήθεια του την έχει προσφέρει.

Έτσι και τώρα.

Ηωριμότητα, ηπνοή για δημιουργία και η ανάγκηγια προσφορά στοκοινωνικό σύνολοτου χωριού, Κατόπινπροτάσεως από τον υποψήφιοδήμαρχοΚορινθίωνκύριοΝίκοΣταυρέλη , τον έκανενα ανταποκριθεί σε αυτό τοκάλεσμα.

ΟΓιώργοςείναι υποψήφιοςσύμβουλοςΤ.Σ. Περιγιαλίου.

 

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΗΑναστασία Ευσταθίου ασχολείται μεοικιακά. Είναι μόνιμηκάτοικοςΠεριγιαλίου. Συμμετέχει πρώτηφορά σεΕκλογέςΤοπικήςΑυτοδιοίκησηςμεπροοπτική τηνευημερία του τόπου που ζει και αγαπάει.

ΗΑναστασία είναι υποψήφια σύμβουλοςΤ.Σ. Περιγιαλίου.

 

ΣΚΟΥΡΤΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΓιώργοςείναι πτυχιούχοςτηςΣχολήςΔιοίκησηςκαι Οικονομίαςτου ΤμήματοςΟργάνωσηςκαι ΔιοίκησηςΕπιχειρήσεωνστοΑΤΕΙΛάρισας. Είναι παντρεμένοςκαι έχει ένα παιδί 1 έτους. Εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρησηκαι παράλληλα είναι αγρότης. Αγωνίζεται στηντοπική ομάδα ΠΑΣΚλένια 20 χρόνια και σαν αρχηγόςμετο ήθοςτου αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Είναι εκλεγμένοςτοπικόςσύμβουλοςτο 2019 με ανεξάρτητοσυνδυασμό. Μετην όρεξή του και μετηδουλειά του θέλει ό,τι καλύτερογια τοχωριό του.

ΟΓιώργοςείναι υποψήφιοςσύμβουλοςΤ.Σ. Κλένιας.

 

ΣΟΥΚΟΥΛΗΓΕΩΡΓΙΑΤΟΥΘΕΟΦΑΝΗ

Η Γεωργία Σούκουλητου Θεοφάνηείναι ιδιωτική υπάλληλος, μητέρα δύοπαιδιών, μεκαταγωγή από τον ΆγιοΙωάννη. Ζει και εργάζεται στηνΚόρινθο. Αγαπά τοτόποκαταγωγήςτηςκαι επιθυμεί να το βλέπει να εξελίσσεται.

Η Γεωργία είναι υποψήφια σύμβουλοςΤ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τους έχουμε κοντά μας και μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καλύτερη Κόρινθο. Μαζί!

Είναι τιμή και χαρά μαςγια αυτήν την συμπόρευση! Ευχόμαστεσε όλουςκαλή επιτυχία!

 

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.