Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κόρινθος \ Β.Νανόπουλος: Ισχυρή η παρουσία όλων των κοινοτήτων στον συνδυασμό της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 

Κόρινθος \ Β.Νανόπουλος: Ισχυρή η παρουσία όλων των κοινοτήτων στον συνδυασμό της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 

από Korinthiatv

 

Τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εμπιστεύονται συμπολίτες από κάθε γωνιά του δήμου Κορινθίων. Ο συνδυασμός καταρτίζει ισχυρά ψηφοδέλτια σε κάθε κοινότητα υποδεχόμενος συμπολίτες από κάθε παραγωγικό κλάδο, με μια και μοναδική στόχευση. Την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής και αποτελεσματικής  αποδοτικής ώστε στην επόμενη θητεία, να υλοποιηθούν όσα έχουν σχεδιαστεί, όσα προτείνονται τώρα και όσα είναι απαραίτητο να γίνουν!

«Δήμος Κορινθίων δεν είναι για εμάς μόνο η πόλη. Δήμος για όλους έλεγα το 2019, δήμος για όλους λέω και τώρα καλωσορίζοντας υποψηφίους από κάθε κοινότητα! Γιατί είναι εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες και τις προοπτικές, γιατί η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι συμμαχία κοινωνίας, συμμαχία αποτελέσματος» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

 

Κουρελιάς Δημήτριος

Ο Δημήτρης είναι κάτοικος Κλένιας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Κλένιας, ποδοσφαιριστής στον ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ και μέλος του Δ.Σ.

Τον καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

 

Δήμα Κατερίνα
ΗΚατερίνα γεννήθηκεστηνΑρχαία Κόρινθοτο 1978 κόρητου Βασιλείου Δήμα (βακης). Είναι απόφοιτοςτου ΙΕΚΙπποκράτειοςειδικόςεφαρμογών αισθητικήςμεπολυετή πείρα στονκλάδο. Γνωστή από τηνοικογενειακή επιχείρησητα ΜΠΟΦΟΡΙΑστοΛέχαιοκαι τα ΑΞΕΧΑΣΤΑστηνΑρχαία Κόρινθοκαι ιδιοκτήτρια τηςεπιχείρησηςπλεκτώντσαντών KD THE YARN NEST. ΗΚατερίνα θα είναι υποψήφια στοτοπικό συμβούλιοτηςΑρχαίαςΚορίνθου.

 

ΚαραβάςΓεράσιμος

ΚαλωσορίζουμεστηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝτονΓεράσιμοΚαραβά από τονΚάτω Άσσο. ΟΓεράσιμοςθέτει υποψηφιότητα για πρώτηφορά. Τον ώθησανημεγάλη αγάπηγια τοντόποπου κατοικεί και εργάζεται, ασχολείται μετον αγροτικό τομέα και ηεμπιστοσύνητου στοπρόσωποτου δημάρχου Κορινθίωνμετά από μια παραγωγική 1ηθητεία στηνδιοίκησητου δήμου. ΟΓεράσιμοςείναι παντρεμένοςκαι πατέραςενόςπαιδιού.

 

 

Γόγολα Άννα

Καλωσορίζουμετην Άννα στηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ! Η Άννα είναι μια ακόμα υποψήφια που εμπιστεύεται τονΔήμαρχοΚορινθίωνΒασίληΝανόπουλοκαι αναγνωρίζει το έργοπου έχει παραχθεί τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ΠτυχιούχοςΟδοντικήςΤεχνολογίας, μόνιμηκάτοικοςΣπαθοβουνίου, παντρεμένηκαι μητέρα δυοπαιδιών 5 ετώνκαι 10 μηνών. Σήμερα ασχολείται μετονπαραγωγικό τομέα, είναι κάτοχος αδείαςπαραγωγού ΛαϊκώνΑγορών.

 

 

 

Βλασοπούλου Μαρία

Η Μαρία είναι κάτοικος Συνοικισμού. Παντρεμένη με τον Θανάση Παπαντωνίου και μητέρα 3 παιδιών. Εργάζεται στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της Κορίνθου.Μαρία σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

 

 

Κωνσταντινίδης Ιωάννης  

Ο Γιάννης είναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Μόνιμος κάτοικος Περιγαλίου, παραγωγός επιτραπέζιων σταφυλιών, μέλος στο ΔΣ του αρδευτικού συνεταιρισμού Περιγιαλίου, απόφοιτος λυκείου με πολύ καλή γνώση Αγγλικών, αποφάσισε να μετάσχει στα κοινά για πρώτη φορά προκειμένου να έχει ρόλο και λόγο ουσιαστικό σε θέματα που αφορούν τον τόπο που κατοικεί, προκειμένου να διεκδικήσει και να πετύχει λύσεις σε θέματα και ζητήματα του παραγωγικού τομέα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών. Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.