Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κοσμοσυρροή επικράτησε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Βουλευτή Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας,Κώστα Κόλλια,σε Αρχαίες Κλεωνές,Άγιο Βασίλειο,Κουταλά,Σπαθοβούνι και Αρχαία Νεμέα

Κοσμοσυρροή επικράτησε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Βουλευτή Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας,Κώστα Κόλλια,σε Αρχαίες Κλεωνές,Άγιο Βασίλειο,Κουταλά,Σπαθοβούνι και Αρχαία Νεμέα

Εκλογές 2023 με τον επαγγελματισμό και το κύρος του KorinthiaTV

από Korinthiatv

Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών κατέκλυσαν τα καφενεία, στα οποία πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις του Βουλευτή Κορινθίας και στα οποία κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα.

Ο κύριος Κόλλιας, μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους συντοπίτες του και, λίγο μετά, αναφέρθηκε σε θέματα πολιτικής, στα πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας την τελευταία τετραετία, καθώς και σε όλες τις ενέργειες και παρεμβάσεις στις οποίες έχει προβεί ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον τόπο του.

Τέλος, ανέφερε ότι οι ερχόμενες εκλογές είναι κρίσιμες για την πατρίδα και η ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας πέρα από προσωπική και παραταξιακή επιλογή αποτελεί εθνικό καθήκον.

Σε σημερινή δήλωσή του για το θέμα, ο κ. Κόλλιας σημείωσε τα εξής:

«Συναντήθηκα χθες με τους συμπολίτες μου στις Αρχαίες Κλεωνές, στον Άγιο Βασίλειο, στον Κουταλά, στο Σπαθοβούνι και στην Αρχαία Νεμέα.

Ειλικρινά, μπορώ να δηλώσω με βεβαιότητα ότι σε όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου διαδρομής, οι χθεσινές επισκέψεις μου ήταν ίσως οι πιο πολυπληθείς.

Η συμμετοχή όλων των φίλων και των συντοπιτών μου ήταν πραγματικά ανεπανάληπτη!

Τους ευχαριστώ θερμά όλους και δεσμεύομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Νιώθω πιο ευγνώμων από ποτέ!!!

Συνεχίζω με ήθος, ευπρέπεια και συνέπεια.»

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.